Hoe te reserveren Camping bij Cedar Crest op Twin Lakes SP camping in Virginia

February 21

Genesteld in Virginia's centrale regio Piemonte, werd Twin Lakes State Park vernoemd naar Prince Edward en Goodwin meren. Met de meren en 495 hectare trekken het park buiten liefhebbers uit heel het Gemenebest en daarbuiten. Voor bezoekers die eerder van een dansvloer dan een wandelpad profiteren zouden, biedt Twin Lakes staat Park ook de Cedar Crest Conference Center, een ontvangsthal lakefront beschikbaar voor besloten evenementen zoals bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, picknicks bedrijf en familiebijeenkomsten. De Cedar Crest complex omvat zes hokjes, een huisje en een lodge, zodat overnachting kampeerders niet hoeft te ruwe het.

Stap 1

Het reserveren van een datum voor uw evenement door te bellen naar het park op 434-767-2398. Het Cedar Crest Conference Center heeft een evenement planner op personeel om te helpen met uw reservering, evenals catering en apparatuur nodig.

Stap 2

Selecteer een kamer voor uw evenement. Cedar Crest biedt drie kamers, waaronder Doswell, die geschikt is voor 130 gasten, en pijn en Latham zaal, elk met een capaciteit van 35.

Stap 3

Regelen van overnachtingen voor alle gasten die zullen overnachten. Het conferentiecentrum van aangrenzende cabin, cottage en lodge verhuur is geschikt voor maximaal 48 personen.

Waarschuwingen

  • Het Cedar Crest Conference Center zelf is beperkt tot daggebruik-gebeurtenissen.

Tips

  • De grootste zaal in de Cedar Crest Conference Center, Doswell Hall, kijkt uit over Prince Edward meer. Audiovisuele apparatuur verhuur worden aangeboden zonder extra kosten. Voor uitgebreide bezoeken, kunt u overwegen een reis naar Sailor's Creek slagveld historische State Park, 16 mijl ten noorden in Burkeville of High Bridge Trail State Park, 18 mijl ten noordwesten in Farmville. Een andere optie, Prins Edward-Gallion State Forest, deelt Park in het westen van Twin Lakes State Park.

gerelateerde artikelen