Visolie eetlust onderdrukken?

October 6

Visolie eetlust onderdrukken?

Meer dan 40 miljoen volwassenen die leven in de Verenigde Staten probeert een dieet jaarlijks, meldt CBSNews.com. Echter toevoegen ze dat zeer weinig dieters op de lange termijn slagen. Bestrijding van een razende eetlust tijdens een gewichtsverlies kunt maken op dieet zijn martelende. Natuurlijk het verminderen van uw eetlust kunt u meer gewicht te verliezen en gezonder voedsel keuzes te maken. Toevoeging van visolie aan uw caloriearm dieet kan zetten een deksel uw eetlust.

Visolie

Visolie is een natuurlijke bron van omega-3 vetten. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center zijn omega-3 vetten belangrijk voor de immuniteit en de cardiovasculaire gezondheid. Daarnaast is omega-3 vetten staan bekend als essentiële vetten--wat betekent dat ze nodig hebben om te worden geconsumeerd uit het dieet. Visoliën zijn rijk aan een paar bijzonder krachtige soorten omega-3 vetten bekend als Eicosapentaeenzuur en het Docosahexaeenzuur (DHA). Plantaardige bronnen van omega-3 vetten, met inbegrip van tofu en flaxseeds, zijn laag in EPA en DHA. Met inbegrip van voldoende hoeveelheden omega-3 rijke vis olie aan een caloriearm dieet kan controle eetlust en gewichtsverlies te stimuleren.

Wetenschap

Onderzoek gepubliceerd in November 2008 de kwestie van het dagboek "Eetlust" onderzocht de verschillen tussen een hoge en lage omega-3-dieet op een groep gewicht verlies vrijwilligers. In de loop van een periode van 8 weken, een groep van 324 onderzoeksonderwerpen werden gevraagd om te snijden calorieën door nuttigen van een van twee diëten. Een dieet was laag in omega-3 vetten, terwijl de andere meer dan 1300 mg omega-3 vetzuren per dag bevatte. Aan het eind van de 8-weekse follow-up periode werd ontdekt dat de omega-3 vetten aanzienlijk opgedreven van gewichtsverlies en eetlust afgeremd.

Mechanismen

De onderzoekers kwam ook te weten hoe omega-3 vetten konden een aanzienlijke vermindering van de eetlust. Aan het einde van de periode van 8 weken, werden bloedmonsters genomen uit de groepen van hoge en lage omega-3 dieet. Het werd ontdekt dat de hoge omega-3-groep lagere niveaus van eetlust-bevordering van hadden hormonen ghreline en hogere niveaus van hormonen eetlust-onderdrukkende zoals leptin graag. Zij merken op dat omega-3 vetzuren kunnen ook van invloed op hoe de hersenen stuurt en waarneemt honger signalen van het lichaam.

Gevaren

Visolie is een krachtig voedingssupplement die moet worden genomen na goedkeuring van uw arts. Het consumeren van visolie met bloed Verdunnende medicijnen kan brengen op ongewenste neveneffecten. Ook, vis oliën--name roofvis zoals haai of makreel--ontleend kan zware metalen bevatten. Kiezen voor visolie wordt gezuiverd van potentieel gevaarlijke zware metalen.


gerelateerde artikelen