Eenvoudige verstevigende gewichtsverlies training plannen

October 3

Eenvoudige verstevigende gewichtsverlies training plannen

Een strakker lichaam ziet er sterk, mager en gezond. Creëren van een strakker lichaam neemt een combinatie van een uitgebalanceerd dieet ter ondersteuning van lichaamsbeweging, cardiovasculaire oefening te versterken van het hart en verbranden van calorieën en krachttraining spier te bouwen en maken van deze firma, afgezwakt verschijning. Vet massa verliezen en winnen spier kunnen worden bereikt met een gestructureerde nog eenvoudige oefening plan.

Cardiovasculaire oefening

Eenvoudige verstevigende gewichtsverlies training plannen

De American College of Sports Medicine beveelt aan dat alle gezonde volwassenen matig actieve gedurende ten minste 30 minuten vijf dagen per week of krachtig voor ten minste 20 minuten drie dagen per week actief worden. Hoewel alle lichaamsbeweging goed is en tot verlies van het gewicht leiden zal als het wordt gecombineerd met een uitgebalanceerd dieet, zijn niet alle soorten lichaamsbeweging gelijk gemaakt. Om het meeste uit uw cardiovasculaire activiteit, neem op hogere intensiteit, lichaamsgewicht ondersteunende activiteiten zoals hardlopen, stevige wandelen, kickboksen, stapaerobics en dans. Dit type van oefening zal niet alleen branden calorieën, maar zal versterken uw botten, gewrichten en spieren.

Krachttraining voor een getinte verschijning

Eenvoudige verstevigende gewichtsverlies training plannen

De ACSM beveelt ook aan dat gezonde volwassenen doen krachttraining ten minste tweemaal per week. Dit is essentieel voor het maken van een strakker lichaam. Sterkte oefeningen kunnen eenvoudige en nog steeds effectief, zolang je je spieren uitdagen. Concentreren op het uitvoeren van ten minste één oefening 10 tot 12 keer voor elke spiergroep: back, borst, biceps, triceps, schouders, benen en buik. Voorbeelden zijn muur push-ups, squats, lunges en stoel triceps dips. Naarmate u meer kracht, doe meer oefeningen of extra herhalingen om uw spieren uitgedaagd te houden.

Eten om gewicht te verliezen

Eenvoudige verstevigende gewichtsverlies training plannen

Een gezond dieet rijk aan fruit, groente en hele granen en laag in verzadigde vetten en suiker zal de inspanningen van uw oefening om gewicht te verliezen en bouwen spierkracht aanvullen. "The New York Times" Health Guide beveelt aan dat een gezonde, volwassen ongeveer 15 calorieën per pond van het gewenste lichaamsgewicht eten als ze is matig actieve meeste dagen van de week. Voor een volwassene van 160-pond die wil wegen 155 pond-- of wil verliezen vijf pond--zou dit betekenen een inname van 15 calorieën tijden 155, voor een totaal van 2325 calorieën per dag.

Voordelen voor de gezondheid

Eenvoudige verstevigende gewichtsverlies training plannen

Gezondheidsvoordelen van krachttraining, cardiovasculaire oefening en een uitgebalanceerd dieet omvatten verbeterde gevoel van eigenwaarde, lager risico op chronische ziekte, beter evenwicht en coördinatie en een lagere index van de lichaamsmassa. Volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention heeft reguliere krachttraining ook een positief effect op de mentale en emotionele gezondheid, zoals preventie van depressie.

Creëren van uw eenvoudige Toning en Plan van het gewichtsverlies

Eenvoudige verstevigende gewichtsverlies training plannen

Een overzicht van uw wekelijkse training plan door het labelen van drie dagen als krachttraining en drie dagen zo cardiovasculaire oefening. U moet schakelen tussen dagen van cardio en kracht. Rusten, uitrekken of deelnemen aan ontspannen fysieke activiteit op de zevende dag. Begin elke training met een eenvoudige warmup zoals wandelen gedurende vijf minuten. Na de warming-up, besteden ten minste 30 minuten voor het uitvoeren van een full-body krachttraining training of deelnemen aan een hoge impact cardiovasculaire activiteit. Opschrijven van alles wat die je in een dagboek voedsel eet zal u helpen identificeren plaatsen in uw dieet waar u een ongezonde item zoals aardappel chips voor iets meer gezond zoals een stuk fruit ruilen kunt.


gerelateerde artikelen