Supplementen voor abdominale aorta aneurysma

October 4

Supplementen voor abdominale aorta aneurysma

Bepaalde supplementen wellicht nuttig bij de behandeling van uw abdominale aorta aneurysma. Volgens de Cleveland Clinic--één van de hoogste ziekenhuizen in de Verenigde Staten--is een abdominale aorta aneurysma een potentieel levensbedreigende uitbreiding van het onderste deel van uw aorta die zich door je buik uitstrekt. Uw aorta is de grootste ader in je lichaam. Vóór het nemen van supplementen om te helpen bij de behandeling van uw abdominale aorta aneurysma, praat met uw arts over mogelijke bijwerkingen, de juiste dosering en de mogelijke interactie van de drug.

Hawthorn

Hawthorn, ook bekend als meidoorn, is een kruiden supplement dat nuttig zijn kan in het behandelen van uw abdominale aorta aneurysma. Volgens het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde, wordt meidoorn gebruikt om te helpen bij de behandeling van vele problemen van de cardiovasculaire gezondheid, met inbegrip van hartfalen, coronaire hartziekte en angina pectoris. De haagdoorn kan ook worden nuttig bij het verbeteren van de integriteit van uw bloedvaten, met inbegrip van de abdominale aorta. Hawthorn is een doornige struik die over de hele wereld groeit. Een lid van de familie rose, meidoorn heeft een zoete, zure en adstringerende smaak; bezit van opwarming van de aarde tendensen; groeit tot een maximale hoogte van 5 voet; en bloeit in zonnige beboste gebieden. Ed Smith, een kruidkundige en auteur van het boek "Therapeutische kruid handleiding," verklaart dat hawthorn is een effectieve bindweefsel tonic, of een stof die kan verbeteren de sterkte en de integriteit van uw bindweefsel, met inbegrip van het bindweefsel in je slagaders.

Gotu Kola

Dr. Sharol Tilgner, een naturopathic arts en auteur van het boek "Kruiden geneeskunde uit het hart van de aarde," verklaart dat gotu kola, ook bekend als Centella asiatica, is een kruiden supplement dat helpt normaliseren van de stofwisseling van uw bindweefsel en de integriteit van het bindweefsel verbetert door het stimuleren van de productie van glycosaminoglycanen en GAGs. Grappen maken deel uit van de extracellulaire matrix, waardoor uw weefsels hun rigide structuur. Door stimulerende GAG synthese, gotu kola helpt verminderen sclerose en stimuleert de circulatie, die nuttig zijn bij de behandeling van uw abdominale aorta aneurysma kan zijn. Gotu kola is een vaste plant afkomstig uit India, Sri Lanka, Indonesië en verschillende andere landen. Gotu kola behoort tot de familie van peterselie; heeft een pittige smaak; bezit van koeling tendensen; en is een anti-inflammatoire en vulnerary, of een stof die helpt genezen beschadigd weefsel. Beoefenaars van de geneeskunde van de botanische gebruik medicinale van de gehele installatie.

Knoflook

Knoflook is een vaste plant die behoort tot de familie van de lelie en is afkomstig uit Centraal-Azië. Knoflook is nu uitgebreid geteeld over de hele wereld voor culinaire en medicinale doeleinden. De lamp van de knoflook plant bevat talrijke teentjes, die het gedeelte van de plant gebruikt voor geneeskrachtige doeleinden. Knoflook, ook bekend als Allium sativa, heeft een warme en prikkelende smaak; bezit van drogen, stimuleren en verwarming tendensen; en kan verminderen de progressie van uw hart-en vaatziekten, neemt nota van de Universiteit van Maryland Medical Center. Volgens Dr. Michael T. Murray, een naturopathic arts en auteur van het boek "The Healing Power of Herbs," helpt knoflook u te beschermen tegen hart-en vaatziekten door te interfereren in het proces van atherosclerose in vele stadia. Tilgner merkt op dat knoflook een anti-trombotische, een antistollingsmiddel en een hypotensieve die wordt gebruikt om te helpen bij de behandeling van talrijke cardiovasculaire gezondheid voorwaarden.


gerelateerde artikelen