Gewichtsverlies & Detox thee

September 28

Gewichtsverlies & Detox thee

Als je moe van diëten die ho-hum bent beloven, slow-en-steady resultaten, en u wilt proberen iets dat zal helpen u laten vallen een maat of twee in 14 dagen of minder, detox thee kunnen worden het antwoord aan uw dromen op dieet zijn. Maar dit is alleen als je bereid bent om wakker worden met een dieter nachtmerrie: terugwinnen van alle de ponden u gedaald en, eventueel, een paar meer.

Hoe Detox thee werk

Gewichtsverlies & Detox thee

Detox thee werken op korte termijn door het verwijderen van uw spijsvertering. Ze bevatten laxeermiddelen te reinigen van uw dikke darm en, vaak, een diureticum te helpen u water gewicht verliezen. Maar wanneer u met de thee stopt, het gewicht zal terugkeren. En als u don't stop – als u een detox voor meer dan een paar dagen blijven--u kon lopen het risico om afhankelijk van het laxerend effect van de thee, zegt Andrew Brett, een gastro-enteroloog en co-auteur van "Gut instincten, een praktische gids voor een gezonde spijsvertering."

Gebruiksdoel van Detox thee

Gewichtsverlies & Detox thee

Het oorspronkelijke doel van detox thee-bevrijden uw dikke darm van toxines – wordt ondersteund door enkele professionals, zoals Pam Stone, een natuurgeneeskundige en directeur van het onderwijs op ze, een Australisch gezondheidszorg bedrijf. Ze zegt in de "Sydney Morning Herald" dat mensen ongezond worden wanneer hun dubbele punten met afval verstopt raken en dat van de dubbelpunt is een manier om evenwicht te herstellen. Maar ze geen pleiten nemen purgatives om gewicht te verliezen. En Edmund Baker, directeur van de consumenten Association of Singapore, zegt dat het onethisch te laxerende thee van de markt als vermageren thee omdat ze niets doen om je lichaam ontdoen van werkelijke vet.

Groene thee als een Boost metabolisme

Gewichtsverlies & Detox thee

De enige manier om vet te verliezen is om te verbranden meer calorieën dan u verbruikt. U kunt minder eten, meer uitoefenen of beide als u wilt maken een calorie-tekort doen. Enkele van de ingrediënten in detox thee kan stimuleren uw stofwisseling en hulp van traditionele gewichtsverlies inspanningen. Groene thee, bijvoorbeeld, gekenmerkt in een aantal detox thee, helpt verbranden van vet, demonstrerende gewichtsverlies potentieel in 15 klinische proeven, volgens de "Los Angeles Times." U kon drinken gewoon groene thee – zonder laxeermiddelen of andere kruiden – en tot 1/2 pond per week verliezen.

Schadelijke ingrediënten

Gewichtsverlies & Detox thee

Ingrediënten in sommige detox thee pose ernstige bijwerkingen. Afgezien van het probleem van steeds afhankelijk van senna en andere laxeermiddelen in thee, u kan ongewenste gevolgen worden geconfronteerd als de thee u kiezen een van deze kruiden bevat: bittere sinaasappel, een genotmiddel vergelijkbaar met ephedra en schuld voor het veroorzaken van verschillende hartaanval sterfgevallen; Siberische ginseng, gekoppeld aan slaapstoornissen en hoge bloeddruk; Guarana, een stimulerende middelen die veroorzaken kan kriebels en effecten vergelijkbaar met het nemen van grote hoeveelheden cafeïne; goto kola, bekend te lever problemen veroorzaken in sommige lange termijn gebruikers; of zeewier zoals kelp of bladderwrack die jodium bevatten, en kunnen leiden tot hyperthyreoïdie met overmatig gebruik.

Voorzorgsmaatregelen

Gewichtsverlies & Detox thee

De tijdelijke voordelen van detox thee drinken kunnen leiden tot ernstige gevolgen op lange termijn. Als u wenst om te proberen hen, controleren de labels voor ingrediënten en doe je huiswerk om te achterhalen of kruiden vermeld veilig zijn. Drink veel water om te voorkomen dat steeds uitgedroogd. En niet een gewoonte uit van het nemen van detox thee maken. Senna thee kan veilig worden genomen, voor maximaal een week, bijvoorbeeld, maar niet moet langer worden voortgezet zonder toestemming van de arts.


gerelateerde artikelen