Water Detox

October 1

Water Detox

Vasten, of water detox, is een religieuze praktijk voor duizenden jaren geweest. Oude Griekse filosofen, bijbelse personages en spirituele leider Mahatma Gandhi alle beoefend water ontgifting voor betere gezondheid en spirituele reiniging. Water detox releases toxines in uw systeem zeer snel en kan worden schadelijk als benaderd te snel.

Geschiedenis

Fastingresearch.org merkt op dat water detox, of vasten, was een praktijk in de oude Romeinse en Egyptische samenleving. Romeinse en Griekse geleerden geloofden dat de techniek bracht innerlijke transformatie en een betere gezondheid. Oude Egyptenaren gebruikt vasten voor spirituele transformatie. Meer recentelijk, vasten is gebruikt voor gezondheidsvoordelen met inbegrip van ziektepreventie en betere vitaliteit.

Procedure

Begin een detox water met zorgvuldige voorbereiding. Een eliminatie dieet uitvoeren in de loop van enkele weken, cafeïne, vlees, suiker en kunstmatige toevoegingen langzaam te verwijderen uit uw dagelijkse voedselinname. Breng een paar dagen eten alleen hele vruchten en groenten. Overgaan tot het verbruiken alleen water en vers geperste groenten en groentesappen. Gaat u verder met een water-only dieet voor een tot drie dagen. Na de snelle, reverse van het plan en voeg langzaam voedingsmiddelen terug in uw dieet.

Overwegingen

Veel mensen ziek worden als ze een ontgifting water proberen omdat de giftige stoffen vrijkomen in de bloedbaan zeer snel. Het uitvoeren van andere detoxifications en reinigt voordat je probeert een detox water om te minimaliseren van het risico voor uw gezondheid. Gaianstudies.org waarschuwt mensen om te voorkomen dat water detox als ze zwanger zijn, lijden aan een eetstoornis, verpleging of ernstige bloedarmoede.

Lengte

Dr. A.J. Carlson, een professor in de fysiologie aan de Universiteit van Chicago, staat op Falconblanco.com dat een goed gevoed man of vrouw een 50-dag water detox veilig kan overleven. Water detox langer dan 10 dagen moet echter alleen worden uitgevoerd onder medisch toezicht. Neem contact op met uw arts voordat u begint met een water-ontgifting. Bepaalde erfelijke voorwaarden, met inbegrip van lage bloeddruk en hart afwijkingen, kunnen een detox water onveilig maken.

Resultaat

Dr. Ben Kim meldt dat hij getuige van dramatische resultaten van patiënt vasten geweest is. Op Drbenkim.com staat hij dat enkele van de resultaten van een goed uitgevoerde snel omvatten: betere huid, betere kwaliteit slaap, een vermindering van de spier- en gewricht pijn en een verbeterde spijsvertering proces. Dr. Kim wordt uitgelegd dat een detox water het lichaam tijd om te rusten geeft, beschadigde cellen herstellen en bouwen van de mucosal voering van het spijsverteringskanaal. Hij verdachten water vasten kan helpen genezen van milde tot ernstige hygiënische omstandigheden, met inbegrip van hoge bloed druk, allergieën, acne en diabetes.


gerelateerde artikelen