Welke oorzaken RSV bij zuigelingen?

January 21

Welke oorzaken RSV bij zuigelingen?

Een verstopte neus, laagwaardig koorts en prikkelbaarheid zijn niet ongewoon symptomen bij baby's. Als uw baby ziek is kan het moeilijk te zeggen het verschil tussen de symptomen van RSV en verkoudheid. In tegenstelling tot de gewone verkoudheid, kan RSV leiden tot ernstige complicaties in uw kind. Er is geen vaccin tegen RSV. Maar net als de meeste aandoeningen van de bovenste luchtwegen, er zijn eenvoudige dingen die je doen kunt om de mogelijkheid van je baby aanbestedende het verminderen.

Oorzaken

RSV is volgens gezondheid-Cares.net, ook bekend als respiratoir syncytieel virus. Symptomen die het gamma lopen van zeer milde tot ernstige. De ernst van de symptomen is gekoppeld aan uw baby de leeftijd en gezondheidstoestand. Wat een saai respiratoire infectie in uw oudere zoon of dochter kan zijn, zou een ernstige ziekte in uw kind. Het virus woont in de slijmvliezen afscheidingen van volwassenen en kinderen.

Zieke contacten

RSV is verspreid wanneer uw baby in contact met besmette druppeltjes van de ogen, neus of keel van een andere persoon met de infectie komt. Het is een van de meest voorkomende oorzaken van de lagere luchtwegen ziekte bij zuigelingen en jonge kinderen; almost all children in the United States contract it by age 2, notes Health-Cares.net. Symptomen van RSV beginnen meestal 3 tot 5 dagen na blootstelling aan een besmette druppeltjes. Als uw baby nog te vroeg is of chronische hart-, Long- of immuun problemen, kunnen RSV een ernstige ziekte die leidt tot complicaties, met inbegrip van de dood.

Aangezien RSV is verspreid door besmette druppeltjes van anderen, moet betrekking hebben op uw hoest of niest. Als uw schoolgaande kind ziek is, leren haar ter dekking van haar hoest. Was uw handen vaak en veeg beneden alle oppervlakken die u of uw familieleden kunnen hebben besmet. Zet alle gebruikte weefsels in een plastic zak, het zegel en het ontdoen van het onmiddellijk en correct

Seizoenen

RSV, is zoals griep, een zeer besmettelijke infectie die is het meest overwegend in de winter, piek in januari en februari--de maanden die de meeste kinderen binnenshuis te dwingen. Symptomen zijn zoals voorgesteld door de Centers for Disease Control, runny neus, aanhoudende hoest, congestie, laagwaardig koorts, prikkelbaarheid, lusteloosheid en ademhalingsproblemen. RSV kan uitgroeien tot longontsteking en ernstige Ademhalings nood. Een reis naar elke afgesloten openbare plaats, zoals een school, de markt of een winkelcentrum in de winter, kan leiden tot blootstelling van de RSV.


gerelateerde artikelen