Hoeveel zink druppels moeten worden genomen?

January 18

Hoeveel zink druppels moeten worden genomen?

Zink ruiten, op de markt gebracht als een manier om een koude verkorten of misschien aan het verminderen van de ernst van uw klachten, zijn handig en voordelig. Hoewel de Harvard Medical School zegt dat zink druppels zijn niet effectief bewezen, de nationale instituten van gezondheid Office van Dietary Supplements cite onderzoek waaruit blijkt dat kunnen zij aanzienlijk verminderen de duur van een verkoudheid.

Wat zink doet

Zink is een essentieel mineraal dat helpt om te houden van uw immuunsysteem sterk. Het zorgt ervoor dat je cellen goed verdelen en het speelt een vitale rol in optimale groei en ontwikkeling van baby's, kinderen en tieners. Zonder een dieet voldoende zink, u mogelijk meer kwetsbaar voor virussen en met een ernstig tekort, kan loopt u het risico van het vangen van longontsteking en andere ernstige ziekten als gevolg van een verminderde immuunsysteem.

Dosering

Het Amerikaanse Department of Health and Human Services raadt vrouwen nemen 11 mg zink, mannen nemen 13 mg en zwangere of zogende vrouwen nemen 11 tot en met 12 mg zink per dag. Niemand zou ooit meer dan 40 mg zink per dag nemen.

Zink druppels

Een ruit van over-the-counter zink bevat meestal ongeveer 13 mg zink. Rekening houdend met de hoge limiet van 40 mg per volwassene, is het belangrijk om rekening te houden met hoeveel druppels u nemen. Als je al een multivitamine die zink bevat, of als u een zink supplement te nemen, moet je niet nemen zink druppels regelmatig, omdat dit leiden kan tot zink toxiciteit en een verscheidenheid van gezondheidsproblemen veroorzaken.

Zink toxiciteit

Langdurige inname van grote hoeveelheden zink kan schadelijk zijn voor uw gezondheid. Neemt u meer dan 40 mg zink, die tot vier zink druppels, elke dag gedurende enkele weken oplopen zou, wordt je lichaam niet in staat om te absorberen van koper, een ander essentieel nutriƫnt. Een laag witte bloedcel telling zou kunnen voortvloeien uit deze koperen tekortkoming en u bloedarmoede, onder andere gezondheidsproblemen kan ontwikkelen. Om deze reden, neem altijd een koperen supplement samen met zink druppels.

Kinderen

Want het is moeilijk om een gezond evenwicht van zink en koper met supplementen, een kind, waarvan maximaal toelaatbare bovenste inname veel lager dan is moet van een volwassene, vermijden zink druppels. In plaats daarvan vullen van een kind dieet met voedingsmiddelen rijk aan zink, zoals oesters, krab, varkensvlees schouder of varkenshaas, poten van de kip, gebakken bonen of ontbijtgranen verrijkt met zink.


gerelateerde artikelen