Gladde iep & gewichtsverlies

October 16

Gladde iep & gewichtsverlies

De gladde iep, een boom inheems aan Noord-Amerika, heeft natuurlijke remedies voor allerlei kwalen verstrekt sinds de inheemse Amerikanen zijn geneeskrachtige eigenschappen, voordat de eerste Europese kolonisten in Amerika landden ontdekt. Meer recentelijk heeft gladde iep populariteit als een gewichtsverlies supplement. Helaas, geen wetenschappelijke studies hebben aangetoond gewicht verlies voordelen van dit kruid. Neem contact op met uw arts alvorens de gladde iep voor enig doel.

Functie

Allermeest naar de geneeskrachtige eigenschappen van gladde iep vloeien voort uit de gevolgen van de mucilage, een dikke, lijmachtige substantie geproduceerd door de boom. De mucilage kan helpen verzacht irritatie of ontsteking, geharde gebieden van de huid verzacht en kalmeert hoest. Gemeenschappelijke toepassingen voor gladde iep zijn hoest, keelpijn, ziekte van de Terugvloeiing van de gastroesophogeal, colitis ulcerosa, Chrohn van ziekte, diarree en externe wonden zoals psoriasis, brandwonden en kookt, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center.

Voor Weight Loss

De exacte reden gladde iep met gewichtsverlies helpen kan blijft een mysterie. Het heeft de potentie om te binden aan stoffen in de darmen die het lichaam hoeft niet, zoals verzadigde vetzuren, transvetzuren en overtollige suiker, en kan voorkomen of langzaam hun absorptie in het lichaam, verklaart Stella Metsovas, een klinische voedingsdeskundige in Laguna Beach, Californië, die "zeer aarzelend aan te bevelen dit kruid als een kuur alle fix voor gewichtsverlies. Thee gemaakt van gladde iep kan helpen handhaven van de voedingstoestand terwijl op een zeer laag caloriedieet, verklaart Stephan Dorlandt, een klinische voedingsdeskundige en uitvoerend directeur van L & S natuurlijke Inc in Los Angeles, Californië. Hij gaat uit te leggen dat de gladde iep een diuretisch effect dat kan u helpen elimineren overtollige water gewicht ook kunnen hebben.

Dosering

De poedervorm binnenbast van de gladde iep-boom komt in de vorm van capsules, tincturen, tabletten, poeder en druppels. Traditioneel gebruik van gladde iep vereisen rekening 800 mg tot 1.000 mg in een capsule vorm drie tot vier keer per dag, volgens de Universiteit van Michigan Health System. Dorlandt adviseert het maken van een thee door een mengsel van een eetlepel van gemalen gladde iep en een kopje kokend water gedurende 30 minuten koken. Hij verklaart, "als u de thee een kwart op een moment, u kan drinken als je dorstig bent zonder te gaan door het proces van het maken van meer." De thee is iets dik, zoals dat van crème soep.

Voorzorgsmaatregelen

Wees voorzichtig bij het nemen van gladde iep met andere medicatie of kruidensupplement. Hoewel er geen bekende interactie tussen gladde iep en andere medicijnen, adviseert Dr. Kimberly Wilson, een natuurgeneeskundige voor innovaties Wellness Center in Plano, Texas, patiënten niet aan eventuele andere medicatie nemen twee uur vóór of na de inname van gladde iep, omdat het kruid kan vertragen van het tempo van de absorptie van de medicijnen en de doeltreffendheid ervan verminderen.

Overwegingen

Dorlandt adviseert geen beroep uitsluitend op gladde iep voor uw gewichtsverlies oplossing. Combineer dit kruid met een voedzaam, verminderd-calorie dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Deze combinatie kan je aan te passen van nieuwe levensstijl gewoonten en houden van het gewicht af, zelfs nadat u stopt met gladde iep.


gerelateerde artikelen