Leuke activiteiten voor een tiener Lock-In

July 7

Leuke activiteiten voor een tiener Lock-In

Tiener slot-ins bieden een veilige manier voor kinderen om een goede tijd gedurende de nacht en in de kleine uurtjes van de ochtend. Ouders kennen hun kinderen zijn uit van harm's way, en kinderen krijgen om zich te vermaken zonder de ongezonde verleidingen die zonder toezicht van partijen en andere tiener bijeenkomsten bieden vaak. Plan een scala aan activiteiten te houden tieners geëngageerde en vermaakt in manieren die constructieve zijn nog leuk.

Ijsbrekers

Icebreaker activiteiten beginnen de nacht weg recht door het samenbrengen van iedereen en het stimuleren van tieners om te leren kennen elkaar beter. Tieners in groepjes van drie of vier verdeeld en elke groep voorzien van een groot vel van de papierrol en markeringen. Instrueren van elke groep een overzicht van de vrijwilliger lichaam op het papier te traceren. Zodra de omtrek voltooid is, moedigen leden van de groep lijst houdt en belangen naast de coördinerende lichaamsdelen. Favoriete films te kijken moeten gaan naast de ogen, terwijl de muziek moet gaan naast de oren. Voedsel moet naast de maag gaan, enzovoort. Het aanmoedigen van kinderen om creatief met de activiteit. Als de profielen voltooid zijn, hang ze op de muren en het aanmoedigen van elke groep te bespreken van gedeelde belangen met iedereen. Een andere ijsbreker spel dat vermenging aanmoedigen zal is het spel "Groep Swap". Daag tieners om te zien hoeveel groepen ze passen kunnen in door te wijzen van een groep gebied en roepen van eenvoudige kwalificatiewedstrijden in snelle opeenvolging over een 5 - of 10-minuten span. "Groene ogen," "telefoonnummers eindigt in 6" en "namen met de letter C" zijn slechts een paar van de kwalificaties die u kunt gebruiken om dit spel te spelen. Het object is voor de kinderen om snel te gaan in en uit de groepen te zien hebben ze gemeen met anderen.

Uitdagingen

Hoog-energetische uitdaging activiteiten coördineren terwijl de nacht nog jong is en voordat tieners rusteloos. Slot-ins gehouden in sportzalen, auditoria of andere grote ruimten zijn perfect voor wedstrijden van tag of relais races. Voor bibliotheken spelen scholen of andere ruimten met voldoende schuilplaatsen, de "Aliens" variatie van voorbank. Kies twee spelers als "laserguns" en nog twee spelers om "vreemdelingen". Deze spelers opdracht te geven gaan verbergen ergens binnen het aangewezen gebied. Na één minuut, de resterende spelers toestaan om te jagen van de onderduikers. Het doel van het spel is te vangen een "vreemdeling" met een "laser gun," wat betekent dat de jagers moeten eerst vinden één van de spelers "laser gun" en neem hem langs te vinden en vangen van een "vreemdeling" en winnen.

Spanning en koude rillingen

De dingen die gaan hobbel in de nacht aan uw voordeel wanneer hosting een tiener lock-in door planning van griezelige activiteiten tussen de uren van middernacht en 3 uur uitgeschakeld alle lichten, passeren rond een paar zaklampen en spookverhalen lezen, of een bezichtiging van een enge PG-13 film scherm gebruiken Kinderen verzamelen in een cirkel en hebben ze dragen blinddoeken. Vervolgens passeren rond kommen met gewone items en stimuleren van de kinderen te bereiken binnen en voel je. De groep op de hoogte dat ze iets bruto raken elkaar, of hen aanmoedigen om te bepalen wat icky ding het misschien wel. Een kom met koude, natte spaghetti, bijvoorbeeld, zou darmen, terwijl een paar gepelde druiven als menselijke oogbollen voelen kunnen.

Verlijmen van activiteiten

Rustige hechting activiteiten plannen voor de resterende troopers die hebt gemaakt in de kleine uurtjes van de ochtend zonder in slaap vallen. Plaats van tieners in twee groepen en geef een 12 - of 24-delige puzzel op elk paar. Blinddoek één van de partners en de andere partner hem voltooien van de puzzel, met behulp van alleen de aanwijzingen van zijn partner te helpen stimuleren. Probeer te vertrouwen valt, die kinderen kracht om hun angsten loslaten en vertrouwen in de anderen om hen heen.


gerelateerde artikelen