De voordelen van het nemen van foliumzuur bij Nonpregnant vrouwen

July 3

De voordelen van het nemen van foliumzuur bij Nonpregnant vrouwen

Het Office on Women's Health raadt aan vrouwen in de vruchtbare jaren krijgen 400 tot 800 microgram foliumzuur dagelijks wel of niet hebt visioenen van een baby in uw toekomst. Foliumzuur of vitamine B-9, is de door de mens veroorzaakte versie van folaat, die natuurlijk in voedsel gevonden is. Je lichaam gebruikt het om het maken van nieuwe cellen en het voorkomt spinale en aangeboren afwijkingen van de hersenen, die zich voordoen in de eerste paar weken van de zwangerschap, voordat je mag het realiseren van een baby is op de weg. Foliumzuur profiteren niet alleen van je baby; het uw toekomstige gezondheid ook ten goede komt.

Borst kankerpreventie

Matig alcoholgebruik is gekoppeld aan het risico op borstkanker bij vrouwen, en onvoldoende consumptie van folaat maakt dit risico zelfs nog hoger. Een studie van 1999 in het "Journal van de American Medical Association" toonde vrouwen consumeren van tenminste één alcoholische drink een dag knippen hun risico op borstkanker doormidden, wanneer ze aangevuld met 600 microgram foliumzuur. Een meer recente meta-analyse gepubliceerd in 2007 in het "Journal van the National Cancer Institute" bleek lagere tarieven van kanker van de borst in alcohol drinkers die had voldoende folaat niveaus.

Hart-en vaatziekten

Homocysteïne is een aminozuur in uw bloed. Verhoogde concentraties van dit aminozuur zijn gekoppeld aan het risico op hart-en vaatziekten, volgens het Linus Pauling Instituut in Oregon State University. Foliumzuur samen met andere B-vitaminen is breken van homocysteïne in uw bloed, daardoor verminderend die niveaus. De American Heart Association ondersteunt het toevoegen van 400 microgram foliumzuur samen met 2 milligram vitamine B-6 en 6 microgram vitamine B-12 om te helpen lagere homocysteïne niveaus wanneer dieet is niet genoeg.

Bloedarmoede

Je lichaam moet folaat voor de vervaardiging van nieuwe rode bloedcellen. Wanneer uw cellen niet genoeg folaat krijgen, begint u produceren minder en grotere rode bloedcellen, die bekend is als pernicieuze of macrocytische anemie. Naarmate deze voorwaarde u ontwikkelen symptomen van zwakte, vermoeidheid en kortademigheid. Het Linus Pauling Instituut stelt een supplement foliumzuur voorkomt en behandelt deze aandoening.

Leeftijd-gerelateerde aandoeningen

Er is een correlatie tussen lage folaat niveaus en cognitieve achteruitgang bij oudere mensen. Een studie gepubliceerd in 2007 in "The Lancet" toonde personen nemen van 800 microgram van een foliumzuur supplement voor drie jaar presteerden beter op cognitieve testen onderzoeken vaardigheden zoals geheugen, verwerking snelheid en word vloeiend in vergelijking met degenen die een placebo. Foliumzuur suppletie is aangetoond dat het stoppen van leeftijdsgebonden gehoorverlies in oudere mensen met hoge homocysteïne en lage folaat niveaus. Het kan ook voorkomen dat leeftijdsgebonden Macula degeneratie, de belangrijkste oorzaak van blindheid in de meer dan 50, wanneer genomen met vitamine B-6 en B-12.


gerelateerde artikelen