Veilig voedsel te eten na rectale bloeden

July 2

Veilig voedsel te eten na rectale bloeden

Rectale bloeden verwijst naar bloeden die optreedt in de lagere colon of rectum, meestal als gevolg van aambeien of constipatie. Een gezonde voeding levensstijl kan helpen voorkomen of verminderen van exemplaren van rectale bloedingen. Als u rectale bloeden ondervindt, zou het indicatieve met verschillende situaties; Dus, het onderzoek en de begeleiding van een arts wordt voorgesteld.

Groenten en fruit

Groenten en fruit zijn veilig om te consumeren na rectale bloeden en kunnen helpen voorkomen dat verdere symptomen. Beide groepen voedingsmiddelen bevatten vitaminen, mineralen en antioxidanten, ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem. Bovendien, bieden groenten en fruit waardevolle bedragen van voedingsvezels, die helpt ondersteuning van de regelmatigheid van de spijsvertering. Volgens de nationale spijsvertering ziekten informatie Clearinghouse, kan een dieetrijken in fruit en groenten voorkomen of helpen bij de behandeling van constipatie, een veelvoorkomende oorzaak van rectale bloedingen. Verhogen om te voorkomen constipatie en rectale bloeden, groenten en fruit in je dieet. Groenten met name hoog in vezel omvatten broccoli, spruitjes, kool, wortelen, aubergine, groene Groenen, paddestoelen, ingeblikte pompoen en erwten. Vezel-rijke vruchten zijn appels, bananen, bessen, gedroogde vijgen, rozijnen, gedroogde abrikozen, sinaasappels en kiwi. Een verscheidenheid van groenten en fruit te plukken van de breedste voeding resultaten opnemen. Als uw huidige dieet laag in vezel is, verhoog vezelrijk voedsel geleidelijk totdat je lichaam past, om te voorkomen dat een last van de maag.

Volle granen

Volle granen zijn granen die niet hebben gehad het uitwendig omhulsel en andere nutriënt-dichte delen ontdaan weg. Volle granen zijn een waardevolle bron van voedingsstoffen, alsmede voedingsvezels. De Universiteit van Michigan Health Systems adviseert een vezelrijk dieet als een belangrijk aspect van de behandeling zodra rectale bloeden gebeurt. Om te voorkomen dat verdere exemplaren van rectale bloedingen het suggereert een voortdurende dieetrijken in volkoren voedingsmiddelen. Als u rectale bloedingen als gevolg van de spijsvertering onregelmatigheden ondervindt, verwerkt vervangen van geraffineerde koolhydraten, zoals verrijkte wit of tarwe brood, zoete granen, koekjes, gebak, crackers, snoep en andere snacks met volkoren equivalenten allermeest naar de tijd. Voedzame volle granen zijn haver, Bulgar, spelt, gerst, volkoren, popcorn en lange-korrel bruin of wilde rijst. Bij de aankoop van brood, granen, pasta en andere commercieel graanpreparaten, controleren de labels van de voeding om hele korrels zijn de primaire ingrediënten. Een scala aan volkorengranen opnemen in uw dieet regelmatig voor het beste resultaat.

Peulvruchten

Peulvruchten, zoals bonen en linzen, zijn grote, podded plant zaden die het lichaam voorzien van een scala aan voedingsstoffen en rijke hoeveelheid voedingsvezels. Peulvruchten ook eiwitten bevat en dienen als een voedzame, laag-vet- en cholesterol-vrij eiwitbron voor degenen met rectaal bloeden. De Universiteit van Iowa suggereert peulvruchten als onderdeel van een gezonde voeding die bij het verhelpen van de symptomen van aambeien helpen kan, zoals de rectale bloeden. Zwarte bonen, bruine bonen, rode bonen, garbanzo bonen, linzen, soya bonen en bonen van de Marine zijn voorbeelden van voedselrijke peulvruchten, veilig en gezond voor een ervaren rectaal bloeden. Om te voorkomen dat ongewenste gas dat sommige individuen ervaren terwijl het verteren van bonen, bonen in water weken voor enkele uren, dan spoel en volledig afzuigen vóór het koken.


gerelateerde artikelen