Voetenwerk bokstraining

November 6

Voetenwerk bokstraining

Boksen voetenwerk is een essentiële vaardigheid die moet worden beheerst door een bokser. Goede boksen voetenwerk kan verhogen de snelheid waarmee u verplaatsen rond de ring, verhogen van uw vermogen om te onttrekken stoten op verdediging en geven u de mogelijkheid om de aanval van een aantal hoeken. Voetenwerk bokstraining moet u ontwikkelen van snelheid en kracht, evenals de vaardigheden en technieken van boksen.

Snelheid

Snelheid is een essentieel aspect van voetenwerk bokstraining. "Snelle voeten krijgt nooit beat" is een zin die wordt gebruikt door boksen trainers en all-time greats zoals Muhammad Ali worden onthouden voor hun snelle en wendbare beweging. Snelheid is van cruciaal belang om te voorkomen van aanvallen en teller snel genoeg om het land blaast. Boksen voetenwerk training waarbij werktempo moet gaan sprinten en het gebruik van een snelle-voeten agility ladder. 30 meter sprint----kan ook worden gebruikt als een vorm van snelheid opleiding. Tijd van uw sprints en controleren verbeteringen in snelheid na verloop van tijd.

Plyometrics

De kracht en de dynamische beweging vereist in bokstraining voetenwerk kunnen worden ontwikkeld door middel van plyometrische training. Plyometrische training bestaat uit selectiekader, springen en hoppen oefeningen. Plyometrische training kunt ontwikkelen de explosieve kracht en snelheid vereist door een bokser. De hersenen Mac-website suggereert dat deze oefeningen moeten worden uitgevoerd in sets van 10 tot 20 herhalingen, en voor het uitvoeren van één tot vier sets. Plyometrische oefeningen kunnen squat sprongen, A-springt, springen op naar een hogere oppervlakte en selectiekader stappen. Plyometrische training tweemaal per week wordt aangeraden als onderdeel van een boxer's opleiding regime.

Overslaan

Met een jump rope skipping ontwikkelt snelle voeten, voetenwerk en agility in boksen. Springtouw vereist coördinatie en ritme en krijgt u gebruikt om het plaatsen van uw gewicht op de bal van je voeten, een optimale positie voor snelle beweging. Boks trainer Ross Enamait beveelt opneming zes sets van constante springtouw opleiding duurt drie minuten. Uitgevoerd in plaats en hopping op een voet zijn manieren om te variëren van springtouw opleiding.

Ring werk

Voetenwerk bokstraining moet betrekking hebben op de fundamentele vaardigheden van boksen. Verkeer vereist tijdens een gevecht and Pivots zijn beste beoefend in een ring. Een boks trainer kan de ring, bewegen met de bokser gericht op het volgen van de bewegingen terwijl het aantonen van fundamenteel gezonde voetenwerk. Pivots, side-to-side en de beweging van voor naar achter moeten allemaal worden gesimuleerd tijdens ring werk. Een voetenwerk klok boor is een goede manier om de pivot beweging simuleren. Een bokser staat in een gevechten houding in het midden van een denkbeeldige cirkel. Direct aan de voorzijde is 12 uur, en de trainer schreeuwt punten van de klok, de bokser spins onder ogen zien dat standpunt, dan snel weer terug.

Pads

Voetenwerk bokstraining moet de voortgang naar werkelijke stoten gegooid. Plant je achterste voet te voegen macht aan uw stoten en de praktijk stoten te gooien en daarna snel verplaatsen. Permanent nog steeds nadat u uw stoten gooien zal leiden tot je gevangen op de tegenaanval.


gerelateerde artikelen