Hoe te houden mijn onderste kunstgebit zonder lijm beveiligen

October 26

Hoe te houden mijn onderste kunstgebit zonder lijm beveiligen

Het is niet altijd noodzakelijk om te lijmen met uw onderste kunstgebit gebruiken. Terwijl lagere kunstgebit niet zo strak een zuigkracht als bovenste kunstgebitten maakt, moeten uw kunstgebit natuurlijk blijven gedurende de dag. Als uw kunstgebit zich vrij bewegen of los tijdens het eten komen, is het mogelijk dat uw gebit niet u goed passen. Hoewel uw kunstgebit kunnen eenmaal hebben voldoen, zij moet worden aangepast en refit naar uw kaak periodiek. Zelfs als uw kaak-bot heeft teruggetrokken ver genoeg om te voorkomen dat een juiste pasvorm voor kunstgebitten, kunnen implantaten nog wel een optie.

Stap 1

Houd je tong uit de buurt van uw onderste tanden. Mensen met natuurlijke gebitselementen neigen om uit te rusten van hun tong tegen hun lagere tanden, maar beweging in je tong kan verjagen kunstgebit als u doorgaat met het houden van je tong op deze plek. Omscholing je tong zodat het niet langer tegen uw lagere gebit rust om het gebit te beveiligen.

Stap 2

Kauwen op gelijktijdig gebruik van beide zijden van je mond. Houden van voedsel aan de ene kant van je mond maakt een verschil in druk die kunstgebit kan verjagen.

Stap 3

Terug naar uw tandarts om de twee jaar te hebben van uw kunstgebit relined. Deze procedure heeft betrekking op de bodem van uw gebit te vullen met een zachte stopverf een nieuwe indruk van het tandvlees te maken. De tandarts dan vervangen door de zachte stopverf een harde acryl. Deze nieuwe vorm zal geschikt voor wijzigingen in het weefsel van uw tandvlees en ervoor te zorgen dat uw kunstgebit nog goed past.

Stap 4

Terug naar uw tandarts om vijf tot zeven jaar te hebben nieuwe kunstgebit gemaakt. Te lang wachten kan betekenen dat uw kaak beenderen en spieren tot het punt wijken zullen dat je mond gebitten die zonder lijmen passen niet langer kan tolereren. Met nieuwe kunstgebit gemaakt periodiek zal helpen te voorkomen dat deze recessie en laat je gebit dat goed past.

Stap 5

Verzoek implantaten als onderste kunstgebit uw kaak niet meer goed past. Implantaten zijn metalen torens ingebed in uw tandvlees en bot die zal uw kunstgebit op zijn plaats houden. Hoewel duurder, implantaten kunnen volledig uw behoefte elimineren van tandheelkundige lijmen.

Tips

  • Als u merkt dat uw lagere kunstgebit minder veilig zijn, Raadpleeg uw tandarts meteen. Hij kan onderzoeken uw kunstgebit om te zien als wijzigingen moeten worden gemaakt en worden tips gegeven om ze te beveiligen.

gerelateerde artikelen