Hoe middelbare schoolsport geven kinderen oefening

September 6

Hoe middelbare schoolsport geven kinderen oefening

Lichamelijke opvoeding is een belangrijk onderdeel voor alle leeftijden, maar middelbare scholieren zijn in een periode tussen waar fitness kan grote gevolgen hebben voor hun lichamelijke gezondheid en algemene vooruitzichten. Middenschool is een lastige tijd van lichamelijke ontwikkeling en vaak ingrijpende veranderingen in de sociale relaties. Middenschool sportenprogramma's Geef kinderen een kans om sommige energiegebruik, stimuleren van eigenwaarde, fit en ontwikkelen van het vertrouwen die nodig zijn om het leven als een tiener.

Fysieke voordelen

Volgens de Universiteit van Michigan, een gemiddelde kind in de Verenigde Staten krijgt 43 minuten van matige fysieke activiteit per dag, en toch besteedt ongeveer 20 procent van haar tijd door algemene televisie kijken. Middenschool sporten zijn belangrijke afzetmarkten voor oefening die bevordering van cardiovasculaire fitness en gewicht beheer onder kinderen tussen de leeftijden van 12 en 16. Middelbare scholieren de leeftijd bereikt hebben waar hun gezondheid gewoonten veranderen. Kunnen zij minder actief zijn dan ze waren op de lagere school. Uitvoering van middenschool sportenprogramma's helpt kinderen om praktijk gezond gedrag dat kunnen veranderen in goede gewoonten.

Iets voor elk lichaam

Middelbare scholieren kunnen genieten van veel verschillende soorten sport, afhankelijk van wat beschikbaar via de school of Gemeenschap is. Vele scholen of lokale fitnesscentra bieden sport competities voor middelbare school-verouderde kinderen, zoals basketbal, volleybal, voetbal en voetbal. Deze soorten teamsporten bieden sociale interactie en een gevoel van teamwork met andere kinderen van dezelfde leeftijd. Voor studenten met minder opties voor competities van de school, sommige andere sporten mogelijk beschikbaar die kan nog steeds zorgen voor voldoende lichaamsbeweging. Voorbeelden hiervan zijn lopen, Fietsen, karate of golf.

Verbreding van de opties

Omdat sommige scholen niet sporten als onderdeel van het reguliere curriculum bieden, wellicht middelbare scholieren vinden van sportieve activiteiten buiten de reguliere schooldag. Stimuleren van de middelbare schoolkinderen deelnemen aan sport biedt een uitlaatklep voor oefening en sociale verzamelen. Sommige opties voor sport voor middelbare scholieren omvatten Gemeenschap sport competities of speciale tiener lidmaatschappen op fitnessfaciliteiten. Ouders die erkennen dat zij rolmodellen voor hun kinderen zijn en die regelmatig oefenen hebben meer kans op het hebben van kinderen in de middelbare school, die ook meer actief zijn.

Veranderende Curriculum

Sommige middelbare scholieren kunnen worden afgestapt van deelnemen aan sportieve activiteiten als het niet langer nodig is in de school. Als kinderen naar de middelbare school verhuizen, uitsparing tijden die ooit een vast onderdeel van basisschool dagen waren geworden een ding van het verleden. Bovendien, wijzigen sommige scholen hun leerplan zodat minder lichamelijke opvoeding als onderdeel van middenschool vereisten Veel middelbare scholieren die gym class nemen ook leren andere modules op hetzelfde moment, zoals gezondheid, voeding of geslacht onderwijs. Terwijl deze cursussen belangrijk zijn, ze meestal geen echte fysieke activiteiten of sporten gedurende de dag voor middelbare scholieren.


gerelateerde artikelen