How to Get Rid van astma

August 17

Astma is het gevolg van ontsteking en vernauwing van de bronchiën. Allergenen, milieu irriterende middelen en zelfs stress kunnen leiden tot symptomen van astma. Indien onbehandeld, astma kan beginnen met milde symptomen zoals een hoest of piepende ademhaling, en vervolgens escaleren tot een astma-aanval. Ernstige astma-aanvallen maken het moeilijk of zelfs onmogelijk voor de astma-lijder om te ademen, ontneemt hem zuurstof. Hoewel er geen remedie voor astma is, zijn er stappen die u nemen kunt om te behandelen of te elimineren van de symptomen.

Stap 1

Gebruik een geïnhaleerde medicatie. Albuterol is een korte-acteren bèta-2 agonist die tijdelijk ontspant spieren van de luchtwegen om te helpen u de controle van je ademhaling. Atrovent is een geïnhaleerde anticholinergic die helpen kan om onmiddellijke hulp te bieden. Atrovent werkt op dezelfde wijze albuterol. Albuterol wordt gebruikt als een snelle behandeling voor acute symptomen. Chronische symptomen worden meestal behandeld met een Flovent Diskus, die moeten worden voorgeschreven door uw arts.

Stap 2

Neem een mondelinge recept medicatie zoals theofylline. Theophylline wordt dagelijks gehouden en wordt gebruikt als een langdurige behandeling om astma symptomen te onderdrukken. Theofylline ontspant de spieren rond de luchtwegen, waardoor het makkelijker te ademen. Prednison is dat een recept medicatie wordt ook gebruikt voor langdurige behandeling voor de behandeling van meer ernstige astma symptomen. Prednison wordt slechts genomen wanneer nodig.

Stap 3

Oefening en een gezond gewicht te handhaven. Oefenen dagelijks niet alleen helpt je gewicht om laag te houden, versterkt het ook je longen. Versterking van je longen vermindert de druk die ze voelen wanneer het moeilijk voor u om te ademen. Uitoefening betekent niet noodzakelijkerwijs trainen bij een sportschool. Probeer het nemen van een wandeling tijdens uw lunchpauze. Doel voor 15 tot 20 minuten van continue, matige activiteit per dag. Eten van gezonde voedingsmiddelen zoals fruit en groenten zodat uw lichaam te gebruiken van het voedsel dat je eet als energie helpen u om een gezonder gewicht te handhaven.

Stap 4

Gebruik een air conditioner om vochtigheid te verminderen en in de lucht te reinigen. Maak de filters in uw airconditioner en oven regelmatig schoon. De lucht in uw huis of kantoor schoon te houden, vermindert de aanwezigheid van allergenen en hoesten kan voorkomen.

Stap 5

Dragen van een gezichtsmasker of dekking van uw mond met een schone sjaal als koude, droge lucht uw astma verergert.

Stap 6

Controle van uw stress en kalm blijven. Astma kan produceren vlagen van hoesten voor een paar seconden tot enkele minuten duren. Omdat deze hoest een aanval veroorzaken kunnen, is het gebruikelijk dat een astma-lijder angstig of bang te worden. Haal diep adem of drink wat water om te kalmeren de hoest. Leren ademhalingsoefeningen is een proactieve manier om te leren hoe om jezelf te kalmeren wanneer u worden benadrukt.

Stap 7

Drink water regelmatig om de bronchiën vochtig te houden.


gerelateerde artikelen