Hoe jongens als meisjes jurk: schattig of strakke montage?

October 24

Hoe jongens als meisjes jurk: schattig of strakke montage?

Of een man geeft de voorkeur aan vrouwen gekleed in schattig of strakke montage kleding hangt uitsluitend af van hem en zijn eigen persoonlijke smaak. Dit wil niet zeggen dat je moet laten mannen bepalen hoe je je kleedt. Echter, er zijn ladingen van outfits in deze twee opties die zal niet alleen u op zoek en gevoel groot, maar ook mannelijke aandacht zal trekken. Een kast gevuld met schattige jurkjes, tops en bottoms, onder flirtier stukken zoals ingerichte jurken en strakke jeans, is die zeker indruk maken uw vriendinnen, alsmede elke potentiƫle mannelijke aanbidders.

Jeans

Opiniepeilingen is gebleken dat er niets sexier aan mannen dan een vrouw in een groot-passend paar jeans is. Een paar goede jeans zal perfect beeldhouwen van uw lichaam en knuffel je in de juiste plaatsen. Of je koppelt deze perfecte jeans met schattige of sexy stukken is geheel aan jou. Floral-print tops lag op het schattige spectrum terwijl tank tops en shirts die show gewoon die een beetje van uw decolletage ook modieuze zal blijken. Hoewel veel mannen houden van vrouwen in sexy kleding, is het belangrijk om iets aan de verbeelding overlaten.

Jurken

Jurken zijn een geweldige aanvulling op elk meisje kast. Babydoll jurken, sundresses en maxi jurken zijn niet alleen schattig, maar chique en stijlvol ook. Er zijn veel jongens die waarde hechten aan een groot gevoel voor stijl in een meisje, en dit kan betekenen dat schommelen van verschillende jurken in verschillende silhouetten. Vorm-fitting jurken zijn zeer geschikt voor uitgaansavonden en gelegenheden waar u wilt een plons maken, maar voor casual dagen is het beste te houden met kleding die is meer ontspannen.

Rompertjes

Rompertjes zijn de perfecte combinatie van schattig en sexy. Terwijl de presentatie nog steeds een groot paar benen, zijn ze minder restrictief zijn dan het dragen van een jurk. Jongens kunnen vertellen wanneer een meisje is comfortabel in haar kleding, alsmede haar eigen huid, dus nooit dragen iets dat niet past goed en voelt u zich zelfbewust. Stijlen van romper kan variƫren van zoet en comfortabele tot korte en zwoele, dus kies een die is stijlvol en past de gelegenheid om een tee.

Rokken

Er is een grote verscheidenheid van rokken die perfect combineren schattig en sexy. Kies een uitlopende rok, een maxi rok of een schattig midi voor een uitstraling die is zoet en geschikt voor allerlei gelegenheden. Voor dagen wanneer u feeling brutaal of hebben een gebeurtenis waar u zou willen tonen uit uw cijfer, opteren voor een sexy bandage rok, kokerrok of een patroon mini.


gerelateerde artikelen