Wat zijn de voordelen van een zout Water zwembad?

October 26

Wat zijn de voordelen van een zout Water zwembad?

Zoutwater zwembaden kunnen roepen visioenen van verkwikkende Oceaan stekken, maar ze hebben weinig gemeen met het zilte milieu. Alle zwembaden behandeling te zuiveren het water nodig hebben. Bedreigingen van de gezondheid van zwembad water bevatten bacteriën, virussen en andere verontreinigingen die gedijen en groeien als ongecontroleerde. Sommige zwemmers die last hebben van bijwerkingen van traditionele chlorering systemen zweren bij de voordelen van zoutwater zwembaden. Ondanks de voordelen van zoutwater zwembaden, kunnen de gebruikte methoden voor het zuiveren van hen komen als een verrassing voor velen.

Zout in zoutwater zwembaden

De rol van zout in zoutwater zwembaden is niet ontsmetting, noch verbetering in drijfvermogen. Zout niveaus in zwembaden zijn ver beneden de zoutconcentratie in de wateren van de Oceaan. In plaats daarvan, zout fungeert als een continue bron van converteerbare chloor.

Continue desinfectie

Zoutwaterzwembad desinfectie systemen is afhankelijk van chloor om te doden bacteriën en neutraliseren van de verontreinigingen in het water, net als traditionele chloor gebaseerde systemen. Een eenheid met twee iets betalen titanium platen laat het zout of NaCl te passeren. In een proces genaamd elektrolyse, de zout breekt en de hervormingen in water om te vormen van het waterstofhypochloriet zuur verantwoordelijk voor desinfectie in traditionele chloor gebaseerde systemen. Omdat het zout is opgelost in het water van het zwembad, is er een voortdurende en constante aanvoer van chloor stroomt in het zwembad.

Bijproducten

Wanneer chloor niveaus daling van de traditionele zwembaden, meestal te wijten aan gebrek aan strikte handhaving en testen, het niveau van ongezonde bijproducten of cloramines van het proces van desinfectie blijft intact. Adequaat niveau van vrij chloor verder is meestal breken van de chloramine waardoor meestal rode jeukende ogen, irritatie van de Long en de geur die vaak geassocieerd met gechloreerde zwembaden. Zout water zwembaden te voorkomen dat de opbouw van chloramine omdat het chloorgehalte zelf voortdurend aanvullen en niet afhankelijk van zwembad eigenaars of zwembad werknemers meer chloor toevoegen aan het water zo nodig.

Bijwerkingen

Het belangrijkste voordeel van zoutwater zwembaden is het ontbreken van bijwerkingen vaak geassocieerd met traditioneel gechloreerde zwembaden. Mary Pohlman, M.D., assistent-professor in de klinische geneeskunde aan de Southern Illinois University School of Medicine en een lid van de Verenigde Staten Masters zwemmen sportgeneeskunde Commissie, stelt dat naast geïrriteerde ogen en de huid, sommige zwemmers van irritatie van de Long en astma-achtige symptomen last wanneer hun gehalte aan verontreinigingen niveaus deklaag onder-gechloreerde zwembaden.

Overwegingen

Hoewel zoutwater zwembaden volk zich beter voelen en zich beter voelt over zwemmen in het algemeen zou kunnen maken, zijn ze niet chemicaliën-vrije systemen. Huiseigenaren adverteren soms huizen te koop als zijnde natuurlijke of chemicaliën-vrije zoutwater zwembaden. De verklaring is niet juist, zoals zoutwater zwembaden zijn afhankelijk van de stabiele en continue stroom van chloor in het water voor de voordelen die het levert.


gerelateerde artikelen