Gewicht dragende activiteiten voor een beroerte-patiënt

March 8

Gewicht dragende activiteiten voor een beroerte-patiënt

Volgens het "Journal of rehabilitatie Research & Development," kan gewicht dragen van activiteit de snelheid verhogen en stride in een lijn-patiënt. Oefeningen en algemene activiteiten kunnen u een slachtoffer van de lijn weer kracht en evenwicht. De American Heart Association heeft gevonden dat krachttraining van ten minste twee dagen die per week verbetert de functie van de spier en evenwicht voor beroerte-patiënten. Een beroerte is van invloed op elke patiënt anders dus Raadpleeg uw arts voordat u boeiende in gewicht dragen van activiteiten.

Push-Ups

Een gemodificeerde push-up is een effectieve oefening te herwinnen van kracht in uw spieren van borst, schouders, triceps, biceps en kern. Plaats je handen op de grond, met de onderarmen loodrecht op de vloer en de ellebogen in een hoek van 90 graden gebogen. Knieën moeten worden op de vloer, de kalveren en de schenen getild de vloer en de voeten gekruist. Langzaam lager uw lichaam naar de vloer houden je hoofd in overeenstemming met uw wervelkolom. Duw terug naar de oorspronkelijke positie. 15 tot 20 herhalingen van deze oefening ten minste twee keer per week doen.

Squats

Gebruik een stabiliteit bal uitvoeren been hurkt. Dit werkt de quadriceps, kuiten, adductor en abductor spieren. Plaats de stabiliteit bal tegen de muur en je rug in het midden van de bal. Houd je voeten schouderbreedte uit elkaar en gedrongen totdat je benen parallel aan de vloer zijn. Bekijk je voeten als u dit doen en ervoor te zorgen dat je knieën gaan niet over uw tenen. Til terug naar de beginpositie. Doen van 15 tot 20 herhalingen ten minste tweemaal per week.

Balans oefeningen

Een beroerte beïnvloedt in negatieve zin houding in veel patiënten, zodat evenwicht oefeningen moeten dagelijks worden uitgevoerd. Een van de beste oefeningen ter verbetering van de balans te staan op één been. Tegen een muur staan, plaats één hand op de muur en één voet 5 duim lift off van de vloer. Laat uw hand en probeer om zo lang mogelijk op één been evenwicht te brengen. Doe dezelfde oefening met het andere been.

Algemene activiteiten

Dagelijkse activiteiten kunnen deel uitmaken van de terugwinningsprogramma van een beroerte. Uitvoering van boodschappen, het nemen van uw hond op een vrije loop en tuinieren zijn alle gewicht dragende en kracht te verbeteren. Dit moeten gebeuren in matiging en beroerte slachtoffers moeten niet uitoefenen zelf. Elke patiënt heeft verschillende behoeften en hun programma moet worden aangepast aan deze behoeften.


gerelateerde artikelen