Wat doet een diabetische inbeslagneming Look Like?

February 21

Wat doet een diabetische inbeslagneming Look Like?

Effectief beheer van diabetes vereist kennis van de aandoening en de stappen die nodig zijn om complicaties te vermijden. Niveaus van de glucose van het bloed die te hoog of te laag voor langdurig zijn nadelige gevolgen hebben voor de algehele gezondheid en kunnen leiden tot de dood. Een diabetische inbeslagneming is een ernstige complicatie van deze ziekte. Patiƫnten en verzorgers moeten weten hoe om te voorkomen dat de vangsten en herkennen hun borden zodat de juiste onmiddellijke hulp wordt geboden.

Identificatie

Volgens de American Diabetes Association, een diabetische inbeslagneming kan optreden wanneer u Word hypoglycemic, waardoor de bloedsuikerspiegel te laag zijn gedaald. Dit gebeurt er als u teveel insuline, krachtig uitoefenen zonder goed eten, maaltijden overslaan, te veel alcohol drinken of een stofwisselingsziekte hebben. Het kan ook optreden als een reactie op medicijnen, zoals medicijnen voor hart en die de alvleesklier om meer insuline vrij te veroorzaken. Hyperglycemie, of niveaus van de bloedsuiker te hoog is, kunnen ook leiden tot een diabetische inbeslagneming.

Eerste tekenen en symptomen van een diabetische inbeslagneming

Eerste symptomen van een diabetische inbeslagneming zijn zweten, koud of klam gevoel, opgericht en zich flauw, slaperig of verward voelen. Extra inbeslagneming tekenen zijn gevoel angstig, spierzwakte of een verlies van spiercontrole, verlies van vermogen om te spreken duidelijk en veranderingen in de visie. U kan hallucineren, worden niet op de hoogte van uw omgeving, huilen zonder controle of andere onverklaarbare emotionele gedrag.

Ernstige inbeslagneming symptomen

Als een overname onbehandeld is kan u bewusteloos geworden, vallen en hebben convulsies waardoor spieren contract onwillekeurig, waardoor het lichaam verplaatsen en ruk onbeheerst; Dit kunnen mild of ernstig zijn. Patiƫnten kunnen ook verschijnen in een trance en niet in staat om te reageren, met de ogen knipperen snel of staren in de ruimte.

Behandeling

De beste behandeling is preventie. Bloedsuikerspiegel vaak controleren en een goed dieet eten. Onmiddellijke aandacht is nodig als u beschikt over een inbeslagneming en bewusteloos geworden. Het is belangrijk om het dragen van een medische ID bracelet diabetes opgeven zodat responders passende zorg kunnen bieden. De gebruikelijke cursus van behandeling is een injectie van glucagon om snel bloedsuikerspiegel terug naar normaal. Een diabetische inbeslagneming kan leven dreigt, als niet snel behandeld worden.


gerelateerde artikelen