Het gebruik van knoflook voor tand & gom pijn

February 14

Het gebruik van knoflook voor tand & gom pijn

Tandpijn en gom pijn zijn vaak symptomen van tand verval en gom ziekte. Standaard behandelingen voor pijn omvatten spoelen uw mond met warm water, nemen van een over-the-counter pijnstiller en een antiseptisch middel waarin benzocaïne naar het geïrriteerde gebied toe te passen. U kunt ook het gebruik van knoflook als een alternatieve behandeling voor de pijn van een kiespijn of tandvlees. Knoflook produceert allicine, een anti-bacterieel en anti-schimmel-verbinding die pijn kan verlichten.

Stap 1

Plaats vier verse, geschilde knoflookteentjes in een mortier. Voeg 1 tsp. van olijfolie.

Stap 2

Plet de knoflook met de stamper, totdat de knoflook en de olijfolie een dikke pasta vormen.

Stap 3

1/2 tsp. van de pasta van toepassing op het pijnlijke tandvlees en de tand gebied. Massage van het gebied iets met je vingers en de knoflook op het gebied behouden gedurende ten minste 20 minuten. De knoflook zal verhogen verkeer naar het gebied en bestrijding van elke mogelijke besmetting evenals verlichten pijn.

Stap 4

Herhaal toepassing ten minste tweemaal per dag voor maximaal een week. Als de pijn niet verbetert, proberen de zorg van een tandarts.

Waarschuwingen

  • Knoflook kan slechte adem bevorderen. Borstel en gorgelen minstens een uur na het toepassen van de knoflook plakken aan het getroffen gebied.
  • Sommige mensen kunnen allergisch voor knoflook worden. Bijwerkingen zijn duizeligheid, koude rillingen en zweten. Stop onmiddellijk als deze symptomen optreden en medische behandeling.

Wat die u nodig hebt

  • Mortel
  • Stamper
  • Olijfolie

gerelateerde artikelen