Wat zijn de voordelen van paren Counseling voor het huwelijk?

August 3

Wat zijn de voordelen van paren Counseling voor het huwelijk?

Begeleiding tijdens uw betrokkenheid kan verlagen de kans op echtscheiding en een precedent voor hoe u omgaan met problemen in de toekomst, volgens psycholoog Seth Myers in zijn artikel, "Voordelen van Pre-Marital Counseling: succesvol huwelijk," in de "Psychologie vandaag." Voorhuwelijkse counseling ontvangen kan helpen versterken gezonde communicatietechnieken en voorkom destructieve relatie patronen uit ontwikkelingslanden.

Wat te verwachten

Voorhuwelijkse raadgevers kunnen beginnen door te vragen u om te delen wat u leuk vindt uw partner. Gericht op elkaars positieve kenmerken en tonen dankbaarheid en waardering kunnen helpen bij het opbouwen van een sterke basis voor een gezond huwelijk, zegt psycholoog en auteur Shannon Kolakowski. Hoewel counseling methoden tussen beoefenaars variëren, paren vaak voltooien een evaluatie waarin de sterke en zwakke punten, verkennen van doelen en verschillen en deelnemen aan relatie vaardigheidstraining, volgens psycholoog Renee Gilbert.

Versterking van de relatie vaardigheden

Openstelling en het maken van jezelf kwetsbaar voor elkaar in een instelling van de counseling voor het huwelijk kunnen verdiepen uw emotionele verbinding en het vermogen om te communiceren. Voorhuwelijkse counseling kunt paren om te werken aan de relatie basisvaardigheden, zoals de oplossing van de conflicten, door het identificeren van de gebieden die potentieel controversiële zijn, volgens de National gezond huwelijk Resource Center-website, TwoOfUs.org. Begrijpen hoe u elk communiceren en omgaan met conflict kan inzicht geven zodat u meer attent en scherpzinnig van elkaar.

Planning voor de toekomst

Anticiperen op uw bruiloft en aanstaande huwelijk is spannend. Vele paren hebben verwachtingen en dromen over wat hun leven zal zijn als samen. Voorhuwelijkse counseling kan ervoor zorgen dat u en uw partner op hetzelfde spoor. Communicatie oplossingen en ideeen voor een succesvol huwelijk, met inbegrip van de verwachtingen voor uw toekomstige echtgenoot, hoeveel kinderen u willen hebben, carrière ambities en financiële plannen, kunt u ernstige problemen met het voordeel van een derde-partij-adviseur te bespreken. Counseling kunt stellen samen doelstellingen op lange termijn en ontdek hoe je er kan zijn voor uw partner, in goede tijden en slechte, zegt huwelijk en gezin therapeut Stan Graubart.

Omgaan met het verleden

Voormalige relaties, zowel familiale en intieme, kunnen emotionele bagage in uw toekomstige huwelijk komen. Uw verleden ervaringen gevolgen de manier waarop u relaties en bespreken van afgelopen kwetst of familie patronen en hoe kunnen zij het effect van uw aanstaande huwelijk u van inzicht en begrip voor elkaar voorzien kunnen, zegt Graubart. Koppels willen inspannen om te verkennen ervaringen, uit het verleden erkennen elkaars gevoelens en verplaatsen naar voren met een schone lei kan worden beloond met een gezond en succesvol huwelijk.


gerelateerde artikelen