Barbell oefeningen voor tieners

August 22

Barbell oefeningen voor tieners

Barbell oefeningen zijn een uitdagende manier voor tienerjaren om spier te bouwen massa. Om verwondingen te voorkomen en ervoor te zorgen dat uw tiener goede vorm leert, meld hem voor een klasse Gewichtheffen zodat hij instructie van een trainer krijgen kan. Hoewel barbell oefeningen zijn niet gevaarlijk in en van zichzelf, kunnen ze zonder goede opleiding veroorzaken spieren stammen en andere problemen.

Bankdrukken

Het bankdrukken is een bekende conventionele barbell-oefening. Voor het uitvoeren van de bench press, zal uw tiener liggen op een bankje bij de balie op het niveau van de borst. Zoals hij zijn armen breidt om het rechtzetten van zijn ellebogen, ervoor zorgen dat niet hij boog zijn rug of bij de polsen buigen. Het bankdrukken bouwt spiermassa in de borst, schouders en triceps. Als deze oefening te moeilijk voor je tiener te doen met een barbell, kan hij ook proberen de halter bankdrukken.

Deadlift

De deadlift is een functionele totaal-lichaam-oefening die de gehele keten van posterieure versterkt. In tegenstelling tot een bench press, wordt de deadlift uitgevoerd met de halter op de vloer of verhoogde op blokken. De primaire beweging in de deadlift is het pull, die optreedt wanneer uw tiener de barbell vanaf de vloer tot hip niveau trekt. Het verkeer moet afkomstig zijn uit de heupen, in plaats van de rug, om te voorkomen dat schade. Om dit te bereiken, moet uw tiener Vermijd afronding van zijn rug en houden van een hoge borst tijdens de trek.

Front Squat

Als uw tiener wil opbouwen zijn benen, heb hem proberen de front squat. De front squat is een uitstekende oefening voor de bilspieren en quadriceps. Voor het uitvoeren van een front squat, zal uw tiener houden de halter in de rek positie, voor zijn schouders. De balk te houden in deze positie, uw tiener zal een squat positie zetten. Cue uw tiener om te duwen zijn heupen terug als hij de squat pakt om te voorkomen dat de spanning op de achterkant. Moeten uit het gezicht van zijn tenen en zijn rug moet niet ronde aan de onderkant van de squat.

Olympische tillen oefeningen

Als uw tiener de sport van Gewichtheffen volgt, zou hij ook geïnteresseerd in de Olympic gewichtheffen, die gebruik maakt van meer explosieve liften zoals de snatch en clean & jerk. Deze bewegingen vereisen met name opleiding van een coach met ervaring in de sport omdat tieners kunnen hebben een hardere tijd hun formulier controle tijdens snelle, explosieve bewegingen. Vanwege de aard van Olympisch gewichtheffen oefeningen, de American Academy of Pediatrics beveelt aan dat tieners de fundamentele sterkte-oefeningen beheersen alvorens ze naar de Olympisch gewichtheffen.


gerelateerde artikelen