Wat Is Nettle Leaf Tea voor gebruikt?

October 2

Wat Is Nettle Leaf Tea voor gebruikt?

Urtica dioica is grote brandnetel, een aantrekkelijke, munt-achtige plant met een onaangename reputatie. U hebt waarschijnlijk ingevoerd om brandnetel van bekende afweermechanisme in een zonnige weide of langs de oever van een stream wanneer u, blote benen, door middel van een patch van de spullen wandelden. Brandnetel van stengels en bladeren zijn bedekt met korte haren waarvan tips breken wanneer geborsteld, hen om te zetten in kleine hypodermics die naakte huid met acetylcholine, histamine en mierenzuur injecteren. De unieke en duidelijk onaangename sensatie die volgt--een mengsel van gevoelloosheid en branden--logenstraft de medicinale en voedzame waarde van het onderliggende kruid.

Gedroogde brandnetel verliest haar Sting

Hoewel de gedachte van het eten van de bladeren van een stekende plant uw wenkbrauwen verhogen kan, veel mensen die vertrouwd met de brandnetel van rijke inhoud van chlorofyl, ijzer, mangaan, kalium, borium, calcium, eiwitten en vitaminen A en C zijn het kruid verzamelen in het voorjaar--dragen van handschoenen, natuurlijk-- en het stoom voor een potherb. De brandnetel irritant haren verliezen hun schadelijke eigenschappen zodra de plant is gekookt of gedroogd. Volgens Michael Moore, auteur van "Geneeskrachtige planten van the Pacific West," gedroogd en gemalen brandnetel bladeren maken een veel betere groen eten dan spirulina of chlorella.

De brandnetel geneeskrachtige reputatie

Hoewel brandnetel is het niet goedgekeurd in de VS voor het behandelen of voorkomen van elke medische aandoening, zijn zijn befaamde geneeskrachtige eigenschappen legio. In zijn boek, "The Green Pharmacy," Dr. James Duke onderschrijft gevriesdroogd brandnetel voor het verlichten van de allergieën en haalt de brandnetel gebruik voor reumatoïde artritis, astma, blaasontsteking, gingivitis, jicht, netelroos en prostaat uitbreiding. Herbalists aanbevelen brandnetel van vers sap voor zijn diureticum eigenschappen, die nuttig zijn voor veneuze insufficiëntie en urinezuur uit het lichaam verwijderen. Een studie van de 2010 in "Fytotherapie onderzoek" aangetoond dat de consumptie van brandnetel helpt bij het verminderen van de niveaus van de glucose van het bloed.

Brandnetel blad thee

Brandnetel blad thee bezit dezelfde diureticum eigenschappen tentoongesteld door SAP van verse brandnetel. Moore meldt dat de thee een bijzonder goede diureticum voor mensen in een "zure" staat is. Hij waarschuwt dat de thee moet worden gebrouwen vers telkens wanneer die het wordt gebruikt, zoals brandnetel van actieve bestanddelen neerslaan en minder effectief Word na een uurtje in de oplossing. Brandnetel blad thee wordt traditioneel gebruikt voor het regelen van de menstruatie, en zijn anti-inflammatoire eigenschappen maakt het populair voor de behandeling van verschillende vormen van artritis. Een 2007 review in "Phytomedicine" versterkt de observatie dat brandnetel blad een nuttige anti-inflammatoire is, maar het niet als een remedie tegen artritis of een andere voorwaarde bewezen is.

Overwegingen

Brandnetel van medicinale toepassingen, hebben terwijl protean en legendarische, niet nog is onderworpen aan streng toezicht van de wetenschappelijke gemeenschap. Brandnetel wortel, die steeds populairder voor behandelend prostaat uitbreiding, heeft andere eigenschappen dan brandnetel blad. Net als elke kruidenmiddel, brandnetel kan allergische reacties veroorzaken bij sommige mensen, en de zuiverheid van de commerciële preparaten kan niet worden gegarandeerd. Als u brandnetel blad thee voor u nuttig zou zijn denkt, raadpleeg dan uw arts of een opgeleide kruidkundige.


gerelateerde artikelen