Hoe om gewicht te verliezen door het nemen van Benefiber

February 15

Benefiber is niet in het algemeen op de markt gebracht als een gewicht-verlies-instrument kan, maar het zeker nuttig zijn voor u om op uw streefgewicht. Dit supplement is gemaakt van natuurlijke tarwe dextrine, dat een soort oplosbare vezels is. Benefiber kan u helpen afvallen voornamelijk door het beheersen van uw eetlust. Maar je moet nemen volgens de instructies van de fabrikant voor het om te werken--maximaal drie doses per dag met veel van vloeistoffen. Neemt u teveel, kon u problemen tegenkomen.

Hoe te nemen

Als u de vorm van poeder van Benefiber, meng de aanbevolen dosering van het poeder in 4 tot 8 ounces vloeistof tot al het poeder oplost. Je hebt een volledige dosering maximaal drie keer per dag. Voor Benefiber caplets of tabletten, neem de dosis aanbevolen door uw arts, die kan worden opgesplitst in drie doses gedurende de dag. Voor zowel de caplets als kauwtabletten tabletten moet u een vol glas water, 100 procent SAP, magere melk of andere gezonde vloeistof met het drinken. De oplosbare vezel in Benefiber moet vloeistof in je darmen te laten werken.

Wat het kan doen

Oplosbare vezels absorbeert vloeistof en bulks up in uw darmen. Dit kunt u dat volle gevoel geven zoals spijsvertering vertraagt. Één 2010 studie vanuit het dagboek "Eetlust" gemeld dat oplosbare vezel dextrine gemengd in dranken is meer kans om uw eetlust dan diverse andere typen vezels te onderdrukken. Dan een 2011 studie uitgevoerd door onderzoekers van de Wake Forest Baptist Medical Center in Noord Carolina gevonden dat oplosbare vezels buikvet kan verminderen. Onderzoekers gemeld dat voor elke 10 gram increment toename van oplosbare vezel verbruikt in een dag, buikvet met bijna 4 procent over een periode van vijf jaar daalde.

Voordelen van de water

Niet alleen is water calorie-vrij en kritisch toe Benefiber goed te laten werken, maar het is ook belangrijk voor uw algehele succes van het verlies van het gewicht. Tijdens de 2010 nationale bijeenkomst van de American Chemical Society presenteerde onderzoekers hun gewichtsverlies studie gegevens. Zij meldde dat in de loop van een 12 weken durende studie, onderzoek deelnemers die dronk twee 8-ounce glazen water vóór elke maaltijd verloren ongeveer 5 ponden meer-dan deelnemers die dat niet doen. Dus door Benefiber poeder mengen met 8 ounces van vloeistof, bijvoorbeeld, dan één meer glas drinken als een follow up, zou kunnen je verliezen dicht bij een extra halve een pond per week.

Bijwerkingen en overwegingen

Benefiber heeft geen ernstige bijwerkingen bij genomen overeenkomstig de instructies van de fabrikant. U moet nog steeds praten met uw arts voordat u te nemen, echter begint, alleen maar om ervoor te zorgen dat uw gezondheid is goed genoeg om te beginnen met een plan van het gewichtsverlies. Het is ook belangrijk om te beginnen met Benefiber geleidelijk. Opvullen van op glasvezel te snel kan leiden tot gas, opgeblazen gevoel, kramp of diarree. Begin met slechts één dosis per dag. Zolang het niet je lastig vallen, voeg een tweede dosis na een paar dagen. Houd het werk je weg omhoog geleidelijk totdat u uw aanbevolen inname bereikt.


gerelateerde artikelen