Raspberry Leaf Tea for bloeden na een miskraam

November 13

De Amerikaanse vereniging van de zwangerschap-rapporten die ongeveer 15 tot 20 procent van bevestigd zwangerschappen resulteren in een miskraam, meestal binnen de eerste trimester. Symptomen van een miskraam zijn vaginale bloedingen, die kunnen zijn bruin of rood van kleur. Raspberry blad thee, bepleit door vroedvrouwen en beoefenaars van de holistische geneeskunde, kalmeren ofwel verergeren het bloeden, afhankelijk van de geconsumeerde dosering van de thee. Kruiden remedies worden zelden aanbevolen door beoefenaars van de conventionele geneeskunde als gevolg van het gebrek aan wetenschappelijk onderzoek. Overleg met een gezondheidszorg adviseur voorafgaand aan de inname van raspberry blad thee.

Achtergrondinformatie

De Amerikaanse vereniging van de zwangerschap wordt uitgelegd dat de raspberry blad thee als een baarmoeder tonic fungeert ter verlichting van de arbeid en het risico van medische complicaties, zoals pre termijn levering, overmatig bloeden of pre-eclampsie. Het levendig karakter van de tannines, geboden door de thee, versterking van de baarmoeder, die het bloeden die is gekoppeld aan een miskraam kan verlichten. Raspberry leaf thee bevat bovendien ijzer, een mineraal dat essentieel is voor de preventie van bloedarmoede. Bloedarmoede vindt plaats door middel van een ijzer-defici├źnte dieet of wanneer het lichaam een aanzienlijke hoeveelheid bloed verliest.

Gezondheidsrisico 's

Lokale oogst, een informatieve site ertoe verbinden van consumenten met lokale boeren, merkt op dat hoge dosering van raspberry blad thee kan de baarmoeder te ontspannen of contract. Samentrekking van de baarmoeder kan helpen kalmeren het bloeden, overwegende dat de ontspanning van de baarmoeder kan bloedverlies toenemen aangezien een ontspannen baarmoeder is niet worden betrokken bij controle het verlies van bloed uit de placenta site. Volgens Barnet en Chase boerderij ziekenhuizen is niet van een ontspannen baarmoeder contract de meest voorkomende oorzaak van post-partum bloedingen.

Controverse

Of zwangere vrouwen of vrouwen die hebben onlangs getroffen door een miskraam raspberry blad thee moeten inslikken is controversieel. Deskundigen die pleiten voor raspberry blad thee tijdens de zwangerschap van mening verschillen de stadia van de zwangerschap waarin de thee mag worden. Drugs.com suggereert dat zwangere of zogende vrouwen raspberry blad thee, voorkomen terwijl de Amerikaanse vereniging van de zwangerschap raspberry blad thee als veilig tijdens het tweede en derde trimester geacht heeft. Vrouwen die onlangs getroffen door een miskraam moeten dezelfde voorzorgsmaatregelen als zwangere of zogende vrouwen nemen hun instanties, die in een fragiele staat van gezondheid.

Overwegingen

Een studie gepubliceerd in het November 2009 editie van "Complementaire therapie├źn in klinische praktijk" geconcludeerd dat verder onderzoek nodig is om volledig te begrijpen de gevolgen van raspberry blad thee voor zwangere of zogende vrouwen. Overleg met uw arts met betrekking tot recente studies over de gevolgen van raspberry blad thee en bloeden na een miskraam en voor alternatieve behandelmogelijkheden.


gerelateerde artikelen