De meest populaire diëten die echt werken

April 8

De meest populaire diëten die echt werken

Het vinden van een dieet dat werkt een uitdaging kan zijn. Een Internet-zoekopdracht voor gewichtsverlies methoden kunt u overweldigen met maaltijd ideeën, snelle oplossingen en een scala aan supplementen en pillen die garanderen dat een bepaalde hoeveelheid inches of pond binnen een korte tijd te verliezen. Een betrouwbaar programma dient redelijke doelen, een evenwichtige maaltijd plan, regelmatige lichaamsbeweging en een gedrag onderdeel om u gemotiveerd. In een artikel 2014 "US News en World" 32 verschillende diëten werden gerangschikt op basis van doeltreffendheid, nutritionele evenwicht, veiligheid en gebruiksgemak van de volgende handelingen uit. Over het geheel genomen de Weight Watchers, TLC, Volumetrics en mediterrane diëten bleken zowel populaire en succesvolle.

Weight Watchers

De meest populaire diëten die echt werken

Weight Watchers is een benadering van de conventionele dieet dat maakt gebruik van een puntensysteem voedsel te bevorderen u maken van een uitgebalanceerd dieet zonder over een bepaald aantal punten per dag. Lagere puntenwaarden worden toegewezen aan voedsel dat meer qua voedingswaarde dichte. Bijvoorbeeld, groenten en fruit worden beschouwd als gratis, moedigen u aan het eten meer uit deze voedselgroepen. Het belangrijkste doel van dit dieet is gewichtsverlies. Samen met toezicht op de inname van voedsel als een levensstijl te veranderen, wordt de oefening ook aangemoedigd.

TLC dieet

De meest populaire diëten die echt werken

De therapeutische levensstijl wijziging dieet is bedacht door de National Institutes of Health te verlagen van risico op hart-en vaatziekten en een gezonde levensstijl te handhaven. Specifieke richtsnoeren worden beschreven binnen de TLC-plan. Vet dient een totaal van 25 tot 35 procent van de dagelijkse calorieën. Beperken van verzadigd vet inname tot 7 procent of minder van de totale calorieën. Limiet cholesterol-inname tot 200 mg of minder per dag. Verminderen van de inname van natrium met 2400 mg of minder per dag. Ook essentiële aan het TLC dieet is het eten van de juiste hoeveelheid calorieën om een gezond gewicht en met inbegrip van een minimum van 30 minuten dagelijkse lichaamsbeweging te ondersteunen. Voedingsmiddelen gepromoveerd op dit gezond dieet regime zijn fruit, groenten, hele korrels bronnen, verminderde of vetvrij zuivel voedingsmiddelen, vis en mager gevogelte.

Volumetrics dieet

De meest populaire diëten die echt werken

Wijzigen van uw eetgewoonten te nemen voedselrijke levensmiddelen en koken thuis zijn twee onderdelen van het Volumetrics dieet. Het plan steunt gezonde levensstijlveranderingen en gewichtsverlies. Voedsel is verdeeld in vier verschillende categorieën op basis van de dichtheid van de energie. Verlies van het gewicht wordt bereikt door kijken gedeelten en lager-dichtheid maaltijden en snacks te eten. Geen specifieke levensmiddelen worden geëlimineerd op het Volumetrics dieet, maar laag-vet zuivelproducten, fruit, groenten, mager vlees bronnen, peulvruchten en granen worden aangemoedigd.

Mediterrane dieet

De meest populaire diëten die echt werken

Er zijn veel verschillende versies van het mediterrane dieet, maar volgens de American Heart Association, de meest voorkomende versie bevordert inname van vis, groenten, fruit, brood, bonen, noten, olijfolie, zuivelproducten en beperkte delen van pluimvee, eieren, vlees en wijn. Dit dieet vermindert het risico op hart-en vaatziekten omdat het beperkt de inname van ongezonde verzadigde vetten. Onderzoek varieert met betrekking tot verlies van het gewicht met het mediterrane dieet. Regelmatige lichaamsbeweging en het creëren van een calorie tekort zijn nodig ter ondersteuning van de verandering van het gewicht met dit hart gezond dieet.


gerelateerde artikelen