Hoe om te gaan met een depressieve vrouw

May 17

Hoe om te gaan met een depressieve vrouw

Depressie is een psychische aandoening die sommige mensen geloven is gewoon een state of mind. Depressie is echter niet iets mensen kiezen om te voelen of iets die zij kunnen controleren. Als uw vrouw depressief is, kan u voelen dat ze gewoon verdrietig of mopey is, en dat ze moet "snap eruit." Echter mensen die depressief zijn lijden aan ernstige en invaliderende symptomen--lethargie, angst, prikkelbaarheid, verdriet, wanhoop of chronische pijn, onder vele anderen--die zal niet op hun eigen verdwijnen. Het is nooit gemakkelijk te behandelen depressie in een geliefde, maar er zijn enkele dingen die je doen kunt om het hoofd.

Stap 1

Maak een afspraak voor uw vrouw met haar arts. Volgens de centrale Psych artikel "Lijden in stilte: wanneer uw echtgenoot in depressief", moet u wellicht initiatief te nemen en ervoor te zorgen dat ze de juiste zorg krijgt. Mensen die depressief vaak zijn verlichting van enkele van hun symptomen te krijgen door middel van medicatie of praten therapie, of een combinatie van beide. Haar arts zal zitten kundig voor het verstrekken van informatie en aanwijzing voor deze soorten behandelingen.

Stap 2

Loslaten van schuld door realiseren dat het niet jouw schuld dat je vrouw depressief is is. U kan niet genezen uw vrouw depressie, volgens het boek, "laat Me Sow licht: leven met een depressieve echtgenoot." U kunt voelen gefrustreerd of machteloos, maar het is niet aan jou om het te bevestigen. Haar helpen door zijn positief en bemoedigend, en krijgt haar in behandeling.

Stap 3

Meer informatie over depressie. Lees online pamfletten over depressie van het National Institute of Mental Health of the American Psychological Association. Deze organisaties zijn gewijd aan het helpen van mensen begrijpen en omgaan met ziekten zoals depressie. U zal niet worden zo verrast door uw vrouw symptomen als u wat u weet kunt verwachten.

Stap 4

Overwegen toetreding tot een steungroep. Uw vrouw depressie is ook zware en het vermoeien voor u. Ondersteuning van anderen, kunt u om te praten of vent over uw ervaringen tijdens het ontvangen van advies en informatie. Het vinden van een steungroep in uw omgeving via de website van geestelijke gezondheid Amerika. Door te verbinden met anderen die hebben echtgenoten depressief, kunt u het leren van nieuwe manieren om uw geestelijke gezondheid te behouden en verbeteren van uw vrouw.

Stap 5

Haar uit het huis te krijgen. Mensen die depressief vaak zijn wilt verblijf binnenshuis en Vermijd socialiseren met anderen. Begin langzaam door te suggereren dat je gaan voor een wandeling in het park, bijvoorbeeld. Of probeert u uit eten te gaan of het zien van een film. Niet duwen haar om iets te doen als ze echt niet willen, maar haar opnieuw op een later tijdstip uitnodigen. Een verandering van omgeving en frisse lucht kan vaak een kleine sfeer impuls geven.


gerelateerde artikelen