Hoe vaak moet ik het doen van Yoga om gewicht te verliezen?

May 4

Hoe vaak moet ik het doen van Yoga om gewicht te verliezen?

Yoga is niet de gebruikelijke go-to-oefening voor gewichtsverlies. Hathayoga, waarbij bedrijf vormt voor een periode van tijd, zal helpen bouwen spier en uw flexibiliteit te verbeteren. Ashtanga yoga, een snelle, vloeiende stijl is meer van een calorie-brander, maar je moet wel zeer geschikt voor het laatst door de klasse van een typische 60 tot 90 minuten. Uw huidige niveau van fitheid, gewicht en eetgewoonten zal ook een rol in het bedrag van de yoga, die u hoeft te doen om gewicht te verliezen hebben.

Verlies van het gewicht

Om gewicht te verliezen, moet je lichaam verbranden meer calorieën per dag dan duurt het. Dit leidt tot een calorie-tekort, en het lichaam zal haar bestaande vetreserves branden om te maken voor de ontbrekende calorieën. Als je bedenkt dat 1 pond vet overeen met 3500 calorieën komt en een typische Hatha yogales ongeveer 298 calorieën in een uur branden kunt als je 155 pond weegt, zal u kijken ongeveer 11 1/2 uur van yoga te verliezen van 1 pond.

Voordelen van Yoga

Gewichtsverlies door middel van yoga kunnen een langzaam proces in vergelijking met andere vormen van lichaamsbeweging, zoals joggen, zwemmen of aerobics; echter, alle activiteiten hebben een positief effect op uw algehele gezondheid en welzijn. Yoga is een goede keuze van oefening als u hartproblemen, epilepsie en astma; last van stress en angst; of wil een ontspannen vorm van oefening. Het kan helpen om Toon en versterking van uw spieren, verhogen van uw flexibiliteit en verbeteren van uw houding. Op een psychologisch niveau, kunnen yoga helpen voor het verlichten van de negatieve zorgen gewichtstoename en slechte lichaam imago is gekoppeld.

Yoga stijlen

Verschillende stijlen van yoga verbranden calorieën tegen verschillende tarieven. Terwijl u voor een stijl van yoga die u, kiezen moet genieten als uw primaire doel is om gewicht te verliezen, kunt u kijken naar Ashtanga, Bikram, Iyengar of power yogalessen, omdat deze de neiging om de meer fysieke stijlen worden. Wees ervan bewust dat het gewicht dat je verliest in een Bikram klasse--waarin de kamer wordt verwarmd tot 105 graden--gewoon water-gewicht kan worden. U kunt ook proberen een van de vele yoga-lessen voor fitness is aangeboden bij de clubs van de gezondheid, aangezien deze meer fitness georiënteerde dan traditionele yoga-lessen.

Bedrag van Yoga

Meeste yoga-lessen zijn tussen 60 en 90 minuten lang. Zoals yoga over het algemeen een lage tot matige-niveau-activiteit is, is het veilig voor u naar de praktijk van elke dag. Streven naar praktijk thuis voor ongeveer 20 tot 30 minuten vijf dagen per week bent u nieuwe uit te oefenen. U kunt besluiten dat dit het juiste bedrag voor u is, of u kunt dit verhogen naar 60 of 90 minuten per dag zoals voorgesteld door sommige scholen van yoga.


gerelateerde artikelen