Blackseed voor Weight Loss

February 4

Als er niets anders, kan blackseed of zwarte zaad, technisch bekend als nigella sativa, stimuleren uw gezondheid, dankzij de antioxidant voordelen. U moet raadplegen van een zorgverlener voordat je probeert dit kruid, echter, omdat het met geneesmiddelen en andere supplementen communiceren kan, mogelijk bloed-suiker verlagen eigenschappen heeft en kan van invloed zijn op uw lever en nier functie.

Geschiedenis

Mensen hebben zwarte zaad gebruik voor verschillende doeleinden voor ruim 3000 jaar. De olie is voorgenomen om het herstellen van evenwicht en harmonie in uw lichaam regelt. Het wordt gebruikt in de volksgeneeskunde te verbeteren metabolisme, verminderen ontstekingen genezen van de spijsvertering, ademhaling en de bloedsomloop systems. Onder de aandoeningen die wordt gebruikt voor het behandelen zijn hooikoorts, astma, bronchitis, allergieën, intestinale schimmel, hoge bloeddruk, winderigheid, premenstruele hoofdpijn en koorts.

Een van de belangrijkste bestanddelen van de olie, thymoquinone, doet zijn antioxiderende eigenschappen, opmerking Bharat B. Aggarwal en Ajaikumar B. Kunnumakkara, auteurs van het boek, "Moleculaire Targets en therapeutische toepassingen van kruiden." Zwart zaad heeft in totaal acht vetzuren zoals linolzuur, oliezuurgehalte en palmitinezuur zuren en 32 andere geïdentificeerde verbindingen. In dierstudies daalt zwarte zaad uittreksel bloedglucose, triglyceride en cholesterol niveau, volgens B.H. Ali en G. Blunden, auteurs van een review op zwart zaad gepubliceerd in "Fytotherapie onderzoek."

Betekenis

Het ether-extract van zwarte zaad heeft een lichte anorexia effect, wat betekent dat het misschien beteugelen uw eetlust, merkt Phuong Mai Le, hoofdauteur voor een studie gepubliceerd in the "Journal of etnofarmacologie." Echter werd Le's onderzoek gedaan op ratten, niet mensen, dus meer onderzoek is nodig om te zien of het extract hetzelfde effect op mensen heeft.

Functie

Zwart zaad van vermeende gewichtsverlies voordelen zijn afgeleid van de verlaging van de mogelijke bloed-suiker effecten. De theorie achter uw bloedsuikerspiegel in evenwicht te houden is dat het kan u helpen gewicht te verliezen en verbetering van uw gezondheid, Let op de experts van de Mayo Clinic. Stoffen die helpen uw bloedsuikerspiegel stabiel houden ook helpen u de controle uw eetlust, omdat ze uw koolhydraten cravings verminderen, zegt Shawn Talbott, auteur van "De Cortisol verbinding dieet." Controle van uw begeerten kunt vertalen naar verlies van het gewicht van twee tot vier pond per maand zonder u bewust veranderingen in uw dieet, Talbott notities maken.

Typen

U vindt zwart zaad voor weight loss in uittreksel, pil of thee vorm beschikbaar. Echter, sommige voorstanders geloven dat zijn meest efficiënte vorm is het olie-extract. Een typische dosis van het extract is 1 tot 3 tbsp. per dag.

Waarschuwing

Als u nemen zwart zaad voor gewichtsverlies wilt, wees voorzichtig met het nemen van het samen met medicijnen zoals insuline of andere kruiden die lagere bloedsuikerspiegel niveaus zoals Panax ginseng of Duivelsklauw, omdat het uw risico voor hypoglykemie of lage bloedsuikerniveaus kan verhogen. Hypoglykemie in zeldzame gevallen leidt tot inbeslagnames en verlies van bewustzijn, maar symptomen steeds vaker zijn verwarring, hartkloppingen, zweten en verstoringen in visie, volgens de Mayo Clinic.


gerelateerde artikelen