De beste Ankle Support voor Hockey Skates

June 12

De beste Ankle Support voor Hockey Skates

Enkel blessures zijn gebruikelijk in ijshockey vanwege de botsingen en hoge snelheden tijdens een wedstrijd. Om te voorkomen dat enkel verwondingen, die kunnen bestaan uit verstuikingen en fracturen, kunnen enkel ondersteunt hockeyspelers vinden de extra steun die ze nodig hebben om verwondingen te verhinderen.

Ingebouwde enkel ondersteunt

Een goed hockey skate zal komen met ingebouwde enkel ondersteunt en uw voet en de enkel te beschermen tegen de puck. High-end hockey skates zal schimmel aan uw voet en de enkel binnen een paar dagen van slijtage en u voorzien van uitstekend enkel ondersteuning. Wanneer lagere-grade hockey schaatsen kopen, is het belangrijk te vinden een skate die voldoende enkel steun en stabiliteit biedt. De boot moet een snug passen rond uw enkel wanneer u probeert een skate op. Bij het kopen van hockey skates, zal u waarschijnlijk dragen een full-size kleiner dan u zou in een gewone straat schoenen. Wanneer het zoeken van ingebouwde enkel ondersteunt, zoekt u naar bekende merken.

Lace - Up enkel bretels

Lace-up enkel bretels minimaliseren beweging van de voet en enkel. Zij ondersteunen de gehele enkel en tot het middelpunt van je voet. Ze zijn samengesteld uit een stevige canvas materiaal dat in uw schoenen of schaatsen past. Lace-up enkel bretels bieden ondersteuning voor die spelers die lijden aan chronische enkel instabiliteit, voor degenen die last hebben van frequente enkel verstuikingen en voor spelers die een comeback van een meer ernstige enkelblessure.

Elastische Ankle Support

Elastische enkel ondersteunt ondersteunen zonder het bereik van de beweging te beperken. Zij bieden ondersteuning voor stijve, pijnlijke of zwakke enkels. Ze zijn duurzaam en fit comfortabel in een skate of schoen zonder dat de pasvorm van de skate of schoen. Elastische enkel ondersteunt bieden compressie om de enkel. Compressie kan helpen elimineren van pijn, uithoudingsvermogen verbeteren, de totale functie van het enkelgewricht en helpen daling zwelling. Ze zijn gemaakt van ademende materialen, waardoor ze comfortabel tijdens een hele hockey spel.

Atletische Taping

Enkel taping kan worden gebruikt om te helpen verhogen de stabiliteit van uw enkel zonder het gebruik van enkel bretels. Taping kan helpen voorkomen van schade, evenals de re verergering van voorafgaande enkel verwondingen. Taping beperkt de beweging van een gewricht en voorkomt dat abnormale bewegingen van het gewricht. Atletische tape past comfortabel binnenkant van een skate hockey. Taping kan worden voltooid door uzelf of door een atletische trainer vóór hockey praktijk of een spel.


gerelateerde artikelen