Aanloop Games naar verdieping Hockey voor elementaire Kids

August 6

Aanloop Games naar verdieping Hockey voor elementaire Kids

Vloer hockey aanloop spelen introduceren de basisvaardigheden, zich te concentreren op slechts één of twee vaardigheden per keer. Dit kan de leerlingen bouwen een fundamentele basis voor elke vaardigheid, die ze uiteindelijk voor een werkelijke spelsituatie gelden. De aanloop spelen bouwen opwinding over vloer hockey. Focus op goede grip en positionering tijdens de aanloop spelen, zodat de spelers juiste spelspel technieken leren.

Behendigheid Stations

Vaardigheden stations geven u meer controle over de specifieke beweegt de praktijk van de kinderen. Instellen op een ander station voor elke vaardigheid die je oefenen wilt. Een idee is een station van de doel waar studenten proberen om zo vele doelstellingen mogelijk in een vast bedrag van tijd. Sla de keeper zodat de kinderen zich op de juiste vorm en doel concentreren. Andere ideeën zijn doorgeven heen en weer met een partner, het doel verdedigen en dribbelen. Verdeel de kinderen tussen de verschillende stations. Blaas een fluitje om aan te geven het begin en stopplaats op elk station. Studenten vervolgens draaien en voltooi het volgende station.

Cirkel doorgeven

Deze groep spel laat kinderen hun passeren en stoppen vaardigheden oefenen. Alle studenten staan in een grote cirkel met ten minste een voet aan beide zijden te bieden genoeg ruimte om te manoeuvreren de hockeysticks. Een speler geeft de vloer hockeypuck aan een andere speler op de cirkel. Die speler stopt de puck met zijn stok en krijgt het onder controle. Daarna gaat hij de puck naar een andere speler op de cirkel. Stimuleren van de kinderen te houden van de puck verplaatsen in een snel tempo. Voor meer van een uitdaging, voegt u een ander puck als u wilt dat de kinderen veel aandacht besteden.

Controle cursus

Oranje kegels Markeer een pad voor cursisten oefenen hun stick controle voor vloer hockey. Diverse verschillende kegel paden instellen om de kinderen bewegen meer te houden. De kinderen Beweeg de puck heen en weer door de kegels met de hockeystick. Het doel is om de puck onder controle houden de hele tijd. Het stimuleren van de kinderen te halen snelheid als zij zich via de kegels verplaatsen. Voor extra oefening toevoegen u een doel aan het eind van elke kegel cursus zodat de kinderen kunnen een doel schieten.

Mini Hockey spel

Een mini vloer hockey spelen geeft de praktijk van de elementaire studenten trekken alle vaardigheden samen in een verkleinde versie. Verdeel de spelers in twee teams, met elk team opgesteld op de zijlijn. De eerste zes spelers voor elk team innemen een standpunt op de rechter. Geen keepers zijn nodig voor het mini spel. De spelers blijven in het spel tot een doelpunt is gescoord. De volgende zes spelers Voer het spel als de eerste zes spelers voor elk team hoofd aan het einde van de regel.


gerelateerde artikelen