How to Get haar gezonde opnieuw na jarenlange Coloring

March 8

How to Get haar gezonde opnieuw na jarenlange Coloring

High-lift kleur--kleur die het gebruik van de ultra-sterkte ontwikkelaars, bleekmiddel poeder, of lift en toonkleuren impliceert--zorgt ervoor dat de meeste schade aan haar. Hoewel donkere kleuren niet zo veel schade veroorzaken, kunnen ze ernstig beschadigen haar na verloop van tijd als er niet tijdens het toepassingsproces zorg is genomen om ervoor te zorgen dat een nieuwe kleur-toepassing niet oud overlapt.

U kan wensen terug te keren naar je natuurlijke kleur om te voorkomen beschadiging van je haar. Echter kan het moeilijk om te leven met een een kijkje, en de drang om te kleuren kunt ondraaglijk geworden. De truc is om te minimaliseren van het verschil van kleur en vermijden kleur op hergroei gebieden brengen.

Stap 1

Krijg een kapsel om zoveel mogelijk van het beschadigde haar mogelijk. Laag het haar te verwijderen van een grotere hoeveelheid haren met behoud van de lengte.

Stap 2

Vraag uw stylist voor het uitvoeren van een service genaamd een tint terug op de gekleurde gedeelten van haren die niet werden verwijderd tijdens het kapsel om zelfs uw kleur. Een tint terug in wezen herstelt u gekleurde gedeelten van uw haar uw natuurlijke haarkleur.

Stap 3

Shampoo je haar met shampoo speciaal geformuleerd voor haar kleur-behandeld. Conditie met een aanvullende conditioner. Laat de conditioner te blijven op het haar gedurende drie minuten.

Stap 4

Verlaag de hitte op uw styling gewoonten. Laat je haar in de lucht droog, en Vermijd het gebruik van thermische styling tools indien mogelijk. Gebruik de laagste mogelijke temperatuur-instellingen als u moet je haar thermisch stylen.

Stap 5

Het uitvoeren van een wekelijkse intensieve behandeling conditionering.

Stap 6

Trim je haar elke zes tot acht weken.

Waarschuwingen

  • Probeer niet om uit te voeren van een tint-back-service op jezelf, tenzij u opleiding hebben en begrijpen van kleurentheorie. Avondje uit haarkleur is een stuk lastiger dan de kleur van het haar; het valt in een categorie met de naam corrigerende kleur. Uw stylist zal een kleurenwiel gebruiken om te bepalen wat de gekleurde gedeelten van uw haren ontbreken. Ze wellicht gebruik van meerdere kleuren en additieven ter vervanging van uw natuurlijke kleur.

Tips

  • Als u wenst te houden het kleuren van je haar, kies een kleur die is niet meer dan twee tinten lichter dan je natuurlijke haarkleur. Kan je zo donker als u nodig hebt. Wijzigen van uw kleur zal het verminderen van de schade die je haar tijdens de behandeling van een kleur voedt. Volg de rest van de tips voor het optimaliseren van de algehele gezondheid van je haar.
  • Als u kleuren doorgaat, kleur toepassingen niet overlappen. Veel mensen zetten kleur hun haar van wortel tot punt telkens ze kleur. Deze methode is onjuist en leidt tot onnodige schade. Kleur toepassen op de hergroei gebieden alleen. Het proces van het haar voor 20 tot 30 minuten, en haal de kleur door tot aan de uiteinden voor de laatste 5 minuten.

Wat die u nodig hebt

  • Shampoo voor kleur-behandeld haar
  • Conditioner voor kleur-behandeld haar
  • Intensieve conditionering behandeling

gerelateerde artikelen