De officiële regels voor een honkbal Strike Bunt

May 1

De officiële regels voor een honkbal Strike Bunt

Bunting is een honkbal-strategie die de bal in het spel van de knuppel te brengen gaat zonder gebruik te maken van een volle gang. Een bunted bal rolt meestal langzaam richting de werper, eerste honkman of derde honkman. Een stootslag is onderworpen aan de meeste van dezelfde regels als een worp dat u swing bij, met één uitzondering.

Stootslag-poging Strike

Het is aan de umpire's discretie of een stootslag-poging is gedaan en een worp een staking moet worden aangeroepen. Meestal, de voeten zijn rond kwadraat geconfronteerd met de werper en de vleermuis is uitgestrekt over de plaat. Als een speler niet de toonhoogte, trekt hij de knuppel terug voordat het wordt er en als het niet in de slagzone, het heet een bal. Als de slagman duidelijk probeerde te maken van de contactpersoon of als de umpire deed hij een poging voelt om contact, het heet een staking. Als de slagman de vleermuis uitgebreid is uit voor een stootslag en de pitch hem raakt, het heet een staking.

Bunting Foul

Als een speler maakt een poging om een opofferingsstootslag van de bal, maar het gaat fout, het heet een staking zoals elke gewone swing. Echter, als een slagman probeert te opofferingsstootslag van de bal met twee stakingen en het gaat fout, hij heet uit. Slaan van een foul bal met een volle gang en twee stakingen breidt gewoon de at-bat met twee stakingen.

Stootslag situaties

Bunts zijn meestal probeerde in een honkbal spel in enkele situaties. Het eerste scenario is aan jezelf om te gaan lopers opofferen. Als een atleet zich op is eerste of tweede een stootslag een gecontroleerde manier hem om verder te gaan. Een squeeze play is een andere bunting situatie waarin een loper op het derde onderbrekingen voor het huis als de werper de bal levert. De slagman moet vast een succesvolle stootslag voor hem te scoren. Als u mist, zal de catcher staan er met de bal zoals de loper van derde loopt. Het is ook bekend als een zelfmoord squeeze play. Een derde bunting situatie wanneer uw proberen te opofferingsstootslag voor een base-hit. Als de eerste of de derde honkman diep op het infield speelt, kunt u vast een stootslag en krijgen eerst voordat iedereen is in staat om een toneelstuk.

Bunting techniek

Spelers hebben hun eigen stijl, wanneer het gaat om bunting, maar alle zich een paar standvastige regels moet houden. Om effectief opofferingsstootslag, moet u uw beste hand achter het vat van de vleermuis en de hand van uw bodem plaatsen op het handvat. Uw vingers van uw hoogste hand rond de voorkant van het vat niet wrap of ze konden gemakkelijk worden raken met de bal. Houd het vat tussen de zijkant van uw gebogen wijsvinger en het pad van uw duim, met je andere vingers gebogen in uw handpalm. Ten derde, als de bal maakt contact met de vleermuis, de wieg van het licht door een beetje terug te trekken. Dit helpt de bal op de grond Dead en fielding het moeilijker maakt.


gerelateerde artikelen