Hoe mesten Is Light bier?

August 26

Hoe mesten Is Light bier?

Light bier is een goed alternatief voor gewone bier voor degenen die willen afvallen. De sleutel bij het nuttigen van bier of alcohol, is matiging. Bier met mate kan deel uitmaken van een gezond dieet of gewichtsverlies plan. Volgens «««MayoClinic.com is matig drinken voor vrouwen één drankje per dag, terwijl de mannen hun inname tot 2 drankjes per dag moeten beperken.

Over Light bier

Light bier kan overal van 60 tot 120 calorieën per 12-oz. dosering, terwijl reguliere bier vanaf 100 tot 200 calorieën of meer uitvoeren kunt bevatten. Daarom kan een light bier bespaart u meer dan 100 calorieën per drankje. Lichte bieren bevatten geen vet. Ze zijn ook vaak lager in koolhydraten, meestal met van 3 tot 5 g koolhydraten per portie.

Mesten kwaliteiten

Wat bepaalt of een levensmiddel is vetgemest is direct gekoppeld aan het aantal calorieën heeft en het aantal calorieën je lichaam brandwonden. Als het licht bier u consumeren uw totale calorie-inname voor de dag onder het totale aantal dat u branden zet, krijgt u geen gewicht. Echter kan slechts één extra light bier van 100 calorieën per dag kloppen voordat je het weet. Omdat het 3500 overtollige calorieën te krijgen van een pond vet, die tot iets meer dan 10 pond in de loop van een jaar toevoegt duurt!

Alcohol en Weight Loss

Overschakelen van regelmatige bier naar light bier kan nog steeds van grote op schade aanrichten op uw taille, als je niet terughoudendheid oefent. Hoewel lichte bieren minder calorieën dan reguliere bieren bevatten, zijn de calorieën in alcohol alle lege calorieën, wat betekent dat ze niet zal je volledige. Bovendien is alcohol fungeert als een eetlust opwekkend middel voor veel mensen. Door matig niet drinken, kunt u ook afbreuk doen aan uw oordeel en lagere uw wilskracht, waardoor het makkelijker voor u te grot te verleidelijk traktaties na verschillende dranken.

Suggesties

Overschakelen van de reguliere bier naar light bier wellicht een goede start. Om te bepalen of gewicht te verliezen terwijl het verbruiken van alcohol met mate, zorg ervoor dat de voedingswaarde-informatie van de drank van uw keuze opzoeken. Werken met een diëtist kan u komen met een plan van de dieetmaaltijd dat light bier gaat helpen, of u kan ontdekken dat alcohol volledig te elimineren is de benadering die het beste past bij uw gezondheidsdoelen en levensstijl.


gerelateerde artikelen