Moeten mannen & vrouwen nemen een multivitamine elke dag?

July 28

Moeten mannen & vrouwen nemen een multivitamine elke dag?

Eten van healthy foods kan moeilijk zijn voor veel mensen. Drukke werkschema, hoge stress niveaus en slechte voeding onderwijs kunnen beïnvloeden van eetgewoonten en leiden tot slechte voedingskeuzes. Veel Amerikanen consumeren multivitamine supplementen te vullen de leemten in hun voeding. Experts raden eten diëten rijk aan groenten en fruit te zorgen voor optimale gezondheid. Onderzoek heeft aangetoond dat de inname van goede vitaminen en mineralen essentieel voor een goede gezondheid is, en leidinggevende autoriteiten zoals de Harvard School of Public Health nu aanbevelen dat zowel mannen als vrouwen een multivitamine elke dag nemen.

Tips van de Harvard School of Public Health

Harvard voedingsdeskundigen adviseren dat mensen basis gezonde levensstijlen op dieet en lichaamsbeweging. Beweging is belangrijk aan het handhaven van een gezond lichaamsgewicht en voedsel keuzes kunnen helpen houden van het lichaam slank en trim. De Harvard tips ook aanbevelen eten vooral fruit en groenten en het vermijden van verwerkt voedsel, rood vlees en transvetzuren. Naast gezond eten, uit te oefenen en het vermijden van ongezond voedsel, ze raden ook aan een dagelijkse multivitamine als de verzekering van een goede voeding.

AMA aanbevelingen

De American Medical Association heeft volledig omgekeerd zijn anti-vitamine houding na 20 jaar, volgens "NutriSearch: the vergelijkende gids naar voedingssupplementen," door Lyle MacWilliams. Een 2002 studie in het Journal van de American Medical Association bepaalt dat, op basis van onderzoek, de AMA nu beveelt alle volwassenen nemen een multivitamine dagelijks. Een groot deel van de bevolking doet niet eten genoeg groenten en fruit, en de vitaminen en mineralen in deze groenten en fruit zijn essentieel voor een goede gezondheid.

Ouderen en multivitaminen

Volgens de Cleveland Clinic hoeft ouderen boven de leeftijd van 75 te nemen aanvulling vitaminen als ze actief zijn en een goed dieet eten. Ze staat echter ook dat sommige oudere volwassenen, specifiek huis-gebonden ouderen, de ouderen of mensen met chronische ziekten kunnen voeding risico, en van enige vorm van suppletie profiteren kunnen.

Onderzoek naar multivitaminen

Volgens de Journal of the American Medical Association, is het bewijs voor de klinische effecten van vitaminen neemt snel toe. Ze staat ook dat de Amerikaanse dieet is voldoende vitaminen en mineralen om vitamine-deficiëntie ziekten zoals pellagra, scheurbuik en beriberi te voorkomen. Ze staat echter ook dat onvoldoende vitamine-inname is blijkbaar een oorzaak van chronische ziekten.

Betekenis

Eten recht kan moeilijk zijn voor velen, en aan te vullen met een multivitamine kan fungeren als een verzekering die de leemten in de voeding van het individu vult. Eten van natuurlijke groenten en fruit is de beste manier om te consumeren van vitaminen en mineralen, maar een aanvulling ervoor kan zorgen dat een persoon de juiste grondstoffen voor gezond lichaam functie krijgt.


gerelateerde artikelen