Hoe beïnvloedt eten zuivel ontsteking?

October 9

Hoe beïnvloedt eten zuivel ontsteking?

Ontsteking in het lichaam veroorzaakt problemen zoals gezamenlijke pijn, astma en hart-en vaatziekten. Het is een biologische reactie op schadelijke stimuli zoals microben of irriterende stoffen, en is de manier het lichaam van het verwijderen van de gewraakte prikkels en zelf genezing. Ontsteking kunnen acuut of chronisch zijn. Het wordt nu erkend dat het voedsel dat je eet een direct effect op de inflammatoire staat van het lichaam heeft.

Voedselallergie

Als u allergisch voor een bepaald voedsel bent, zal dat voedsel fungeren als een irriterend voor je lichaam en dus leiden tot ontsteking. Dus, bent u allergisch of intolerant voor zuivel, consumptie van deze producten zal leiden tot ontstekingen en zorgen ervoor dat u zich onwel voelt. Afgezien van gastro-intestinale nood verslag vele mensen gewrichtspijn en acne. Maar dit is niet een eigenschap van zuivel zelf en de zelfde reactie treedt op na de consumptie van een levensmiddel dat u allergisch bent.

Zuivel en ontstekingen bij metabool syndroom

Metabool syndroom verwijst naar een combinatie van risicofactoren die verhogen het risico van hart-en vaatziekten en diabetes type 2, de twee belangrijkste risicofactoren worden centraal obesitas en insuline resistentie. Personen met het metabool syndroom, hebben een verhoogde inflammatoire staat. De kwestie van augustus 2011 van de "American Journal of Clinical Nutrition" meldde een studie die ten opzichte van de gevolgen van een dieet voldoende-zuivel en een lage-zuivel voeding voor inflammatoire merkers bij mensen met het metabool syndroom. De onderzoekers vonden dat het dieet voldoende-zuivel ontsteking verminderd, terwijl het lage-zuivel dieet geen effect op inflammatoire merkers hadden.

Zuivel en ontstekingen bij rokers

Rokers hebben verheven inflammatoire merkers. Een studie gerapporteerd in juli 2011 de kwestie van de "International Journal of Food wetenschappen en Nutrition," onderzochten het effect van melk consumptie op Markeringen van ontsteking in deze subgroep van de bevolking. Het bleek dat na 6 weken van 400 mL/dag melk consumptie, rokers tentoongesteld een aanzienlijk lagere niveau van de inflammatoire merkers Interleukine-6, IL-1beta en tumor necrose factor-alpha.

Zuivel en ontstekingen bij jicht patiënten

Patiënten met jicht moeten kijken hun voeding als het voedsel dat ze eten een direct effect op hun conditie heeft. Zoals gemeld in April 2011 de kwestie van "Huidige Reumatologie Reports", is magere zuivel consumptie geassocieerd met een verminderde risico van jicht. Volgens de auteurs zou dit als gevolg van een •Uraat-verlagende werking van laag-vet zuivelproducten evenals een anti-inflammatoire actie. Het vermindert de ontstekingsreactie naar Mononatrium •Uraat kristallen in de gewrichten, en daarom vermindert de pijnlijke symptomen van jicht.


gerelateerde artikelen