Senior activiteiten in Orlando

June 12

Senior activiteiten in Orlando

Orlando, Florida, heeft geen gebrek aan avontuur en entertainment mogelijkheden, maar velen zijn gericht op de jongere set. Voor fitness-minded senioren op zoek naar een vakantie dan thrill rides en stripfiguren, biedt Orlando vele mogelijkheden. In plaats van ontwijken duizenden muis-oor-sportieve kinderen en hun ouders versleten, kunt u uw plezier-- en krijgen in sommige lichamelijke activiteit tegelijkertijd--wandeling door de botanische tuinen en musea, het verkennen van de stad en opsporen van koopjes bij uitlaat winkelcentra.

Musea

Ontsnappen de throngs van Orlando theme park liefhebbers door de besteding van de dag surfen op één van de musea van de stad. Krijg sommige airconditioning oefenen het verkennen van de omvangrijke collectie beeldende kunst aan het Museum of Art in Orlando. Of bezoek het Orlando Science Center, die zelf als leuk voor alle leeftijden facturen. Met vier verdiepingen vol met praktische, interactieve exposities is het centrum zeker uw kinderlijke nieuwsgierigheid te bevredigen en laat je gelukkig uitgeput.

Tuinen en parken

Als u een natuurliefhebber bent, neem het natuurschoon in de Harry P. Leu Gardens. Schilderachtige verharde wegen kun je de flora van de zuidelijke-stijl op uw gemak verkennen. Met 50 hectare ter dekking, krijgt u voldoende lichaamsbeweging in het proces. U kunt ook de kunsttentoonstellingen en tour het museum om rond uw bezoek bekijken. De serene omgeving van Kraft Azalea tuin ligt in nabijgelegen Winter Park, de korte reis meer dan waard. Wandeling langs haar paden bomen omzoomde en bewonder duizenden kleurrijke bloemen en tropische struiken, alle genesteld langs rustige Lake Maitland.

Reizen en dagtrips

Als bezienswaardigheden uw ding is, neem een tour. Een zelf-geleide wandeling van het centrum van de historische wijk omvat acht blokken en biedt een blik in het rijke verleden van de stad. Van één bedrijf Orlando City Tour, inclusief hoewel niet een wandeltocht, vrije tijd om te verkennen van de winkels van Park Avenue en een schilderachtige boottocht in Winter Park. Voor een out-of-dit-world ervaring, deelnemen aan een rondleiding van Orlando naar Cape Canaveral om te controleren op het Kennedy Space Center. Als uw reis naar Florida is niet compleet zonder een wandeling langs de oever of een duik in de Oceaan, neem een dagtocht van Orlando naar Cocoa Beach, Daytona Beach of Clearwater Beach.

Winkelen

Outlet winkels in overvloed in en rond Orlando. Veel asielzoekers kunnen toetreden tot de parade van verkeer langs International Drive en besteden aan hun harten wens op Prime verkooppunten, hoofd over aan Vineland Avenue en bladeren van de winkels op de Orlando Premium Outlets of maken hun weg naar Lake Buena Vista Factory Stores. Al deze winkelen excursies omvatten veel wandelen, geven u--evenals uw portemonnee--een goede training.

Diner-Shows en Theater

Zodra u hebt gewerkt tot een eetlust, maak uw keuze van één van de Orlando's diner shows, zoals de stad top diner attractie, Arabian Nights. Een theatrale productie begeleidt uw dinerervaring. Langs dezelfde lijnen, Pirate's Dinner Adventure sport--veronderstelde u het--een piraat thema. Voor een maaltijd met een vleugje intriges, probeer Sleuths mysterie diner Shows, waarmee u een geval barsten terwijl u dineert. De menu's in deze instellingen bieden verschillende opties om te voldoen aan uw dieetwensen of beperkingen.


gerelateerde artikelen