Hoe te tellen van calorieën om gewicht

December 30

Hoe te tellen van calorieën om gewicht

Tellen van calorieën om de gewichtstoename, is afhankelijk van eenvoudige rekenkundige en goed bijhouden. De formule voor het verkrijgen van gewicht vereist verbruiken meer calorieën dan je in een dag verbrandt. Het lastigste deel is het bijhouden van hoeveel calorieën je in een dag, verbrandt omdat het lichaam calorieën voortdurend verbrandt. Verhoging van het bedrag van de calorieën je innemen elke dag moet helpen u gewichtstoename.

Stap 1

Target uw gewenste gewichtstoename. Krijgen 1 pond per week moet je eet 500 extra calorieën per dag--3500 calorieën is gelijk aan 1 pond u niet proberen moet om gewicht te bereiken snel, maar geleidelijk: één tot 2 pond per week. Vijfhonderd calorieën per dag vermenigvuldigd met zeven dagen evenaart 3500 calorieën. Je moet om te krijgen 2 pond per week 1000 calorieën eten naast uw aanbevolen dagelijkse calorie-inname. Handhaven dit voor een periode van vijf weken te krijgen 10 pond, 10 weken, die u zal hebben opgedaan 20 pond.

Stap 2

Het handhaven van een dagboek waarin alles u aten of dronken gedurende de dag. Vergeet niet om altijd rekenen dranken zoals dranken kunnen grote hoeveelheden calorieën bevatten. Schrijven naast het eten of drinken de hoeveelheid calorieën aanwezig. U kan altijd weet niet het exacte bedrag, zodat u wellicht een paar calorieën graven schatten. Om te winnen gewicht hebt calorierijke voedsel te eten.

Stap 3

De aantekening de omhoog de calorieën gedurende de dag.

Stap 4

Erachter te komen uw Basal Metabolic Rate. De BMR is een schatting van hoeveel calorieën je per dag zonder inspanning verbrandt. Dit zijn de calorieën verbruikt als het lichaam zich in leven houdt. Bereken uw BMR met behulp van de formule die volgt. Voor vrouwen: BMR = 655 + (4.35 x gewicht in ponden) + (4.7 x hoogte in inch) - (4.7 x leeftijd in jaren) en voor mannen: BMR = 66 + (6.23 x gewicht in ponden) + (12,7 x hoogte in inch) - (6.8 x leeftijd in het jaar). Dit is de basis van het aantal calorieën die je in een bepaalde dag verbrandt zonder toe te voegen een extra calorieën verbrand door activiteit.

Stap 5

Bereken het aantal calorieën verbrand door middel van activiteiten tijdens de dag zoals wandelen, huishoudelijk werk en oefening. Zitten rond de TV kijken kan u een geschatte 85 calorieën per uur branden. Lopen brandwonden 150 tot 300 calorieën per uur, afhankelijk van uw snelheid. Uitvoeren van huis werk, brandwonden tuinieren en yard werk tot 400 calorieën per uur. Aërobe activiteiten zoals dansen, zwemmen en joggen branden naar schatting 400 tot 600 calorieën per uur.

Stap 6

De aantekening de omhoog alle van de calorieën die verbrand overdag en toevoegen aan de BMR calorieën verbrand. Aftrekken aller de calorieën verbrand van de verbruikte calorieën. Als het getal negatief is zal u afvallen, als het getal positief dat je krijgt gewicht is en als het getal nul blijft u uw gewicht. Bijvoorbeeld, een 5-voet-8-inch, 29-jarige man, met een gewicht van 195 pond zou berekenen zijn BMR as = 66 + (6.23 x 195,2) + (12,7 x 70)-(6.8 x 29) = 1,973.89. Dat is het aantal calorieën per dag die zijn lichaam zal branden gewoon wonen. Als hij matig elke dag oefent hij kan calorieën te verbranden 500 extra, dat brengt de totale calorie branden op 2,473.89. Om te krijgen 2 pond per week moet hij ten minste 1.000 extra calorieën per dag eten. Het totale aantal calorieën die hij per dag eten moet om gewicht is gelijk aan 3,473.89.

Waarschuwingen

  • Altijd met uw arts te raadplegen voordat u begint een oefening of dieet programma.

Wat die u nodig hebt

  • Dagboek
  • Rekenmachine

gerelateerde artikelen