Baby oorontsteking en braken

July 2

Baby oorontsteking en braken

Soms, is het virus dat oorinfecties bij baby's veroorzaakt infecteert de darm. Dit leidt tot symptomen zoals diarree en braken. In andere gevallen, een oorontsteking tijdelijk een baby's vermogen om correct evenwicht beïnvloedt, en een neveneffect is braken en algemene ziekte. Baby's en kinderen in het algemeen zijn meer vatbaar voor oorinfecties. Persistent oorinfecties vereisen antibiotische behandeling voorgeschreven door uw arts.

Oorontsteking

Oorinfecties bij baby's komen in zowel virale als bacteriële vormen. Het meest voorkomende type bij baby's, otitis media, groeit in de vochtige gaten gevonden in het middenoor achter het membraan van de trommel. Zoals de spouw wordt gevuld met etter en vocht, bouwt druk in de holte van het oor. Het veroorzaakt ongemak en vaak pijn. Otitis media is zo gemeenschappelijk in baby's dat 60 procent van die jonger dan 12 maanden minimaal één aflevering hebben.

Braken

Braken bij baby's is een symptoom gekoppeld aan veel voorwaarden, van koliek met koorts. Oorinfecties ook kunnen leiden tot braken. Tijdens een oorontsteking, kan uw baby vertonen tekenen van desoriëntatie samen met ziekte. Zelfs als een baby regelmatig braakt, is het belangrijk te blijven voeden het kind, als normaal een routine mogelijk na. Houden van uw baby goed gehydrateerd en gevoed met borst melk of formule helpt hem strijd uit infectie.

Behandeling

De American Academy of kinderartsen raadt wachten 72 uur belt een dokter, zodat de tijd van de infectie te laten verdwijnen. Vaak, oor infecties en braken staart af na een paar dagen. Als uw baby huilen houdt, een eetlust ontbreekt of heeft moeite slapen vanwege de infectie en braken, Raadpleeg een arts zo snel als je kunt. Evenzo, als er bloed of pus uit het oor veel, bel een arts meteen. Hoewel een arts antibiotica voorschrijven, activeert deze behandeling vaak meer braken voordat de infectie ruimt.

Overwegingen

Oorontstekingen en braken bij baby's veroorzaken ouders veel zorgen. Maar in de meeste gevallen is dit slechts een deel van de normale ontwikkeling. Baby's hebben de neiging te contracteren algemener bugs en infecties dan volwassenen. Afweren van deze infecties helpt bij het opbouwen van het immuunsysteem van een baby na verloop van tijd. Echter, als je baby steeds oorontstekingen, spreken met een arts. Langdurige infecties kunnen leiden tot problemen horen indien onbehandeld.


gerelateerde artikelen