Warme citroen Water voor zwelling tijdens de zwangerschap

July 19

Warme citroen Water voor zwelling tijdens de zwangerschap

Tijdens de zwangerschap is een beetje zwelling--vooral in de benen en de voeten--relatief vaak voor. Terwijl je zou kunnen hebben gehoord dat warme citroen water zal helpen verminderen uw zwelling, is er geen wetenschappelijk bewijs ter ondersteuning van dit idee, behalve het feit dat veel water helpt verlichten van symptomen.

Zwelling

Tijdens de zwangerschap, zult u waarschijnlijk een aantal ongemakkelijke symptomen ervaren. Een van deze, die wordt steeds meer waarschijnlijk de verdere voortgang van uw zwangerschap, is zwelling. Vele vrouwen ervaring zwelling in de voeten en benen, maar u ook misschien gezwollen handen. De zwelling is te wijten aan de druk dat uw ontwikkeling baby zet op grote aderen in je buik, verklaren Heidi Murkoff en Sharon Mazel in hun boek "Wat te verwachten wanneer You Expecting."

Warme citroen Water

Er is geen wetenschappelijk bewijs om te suggereren dat citroen geen effect op zwangerschap-gerelateerde zwelling heeft, noch is er om het even welk bewijsmateriaal om te suggereren dat een bepaalde temperatuur van het water is effectiever dan de andere. Als zodanig, is er geen bijzondere reden warme citroen om water te gebruiken voor zwangerschap zwelling. Echter, veel vocht drinken kan helpen voorkomen dat vochtretentie en citroen is niet gecontra-indiceerd tijdens de zwangerschap. Dit betekent dat als u genieten van de smaak van citroen water, u zeker drinken kan terwijl je zwanger bent.

Verlichten symptomen

Drinken van veel vocht is de beste manier om te voorkomen dat waterretentie wanneer je zwanger bent, maar u wilt worden kieskeurig over de vloeistoffen die je drinkt. Teveel gesuikerde dranken kunnen ertoe leiden dat meer gewicht dan is gezond tijdens de zwangerschap, terwijl niet-calorische zoetstoffen--aspartaam, bijvoorbeeld--nog niet bewezen veilig tijdens de zwangerschap. Zuiver water is altijd een veilige gok als je dorst; praat met uw arts als u nieuwsgierig of uw favoriete drankje is geschikt bent wanneer je zwanger bent.

Bezorgdheid

Terwijl de meeste vrouwen een kleine hoeveelheid goedaardige zwangerschap zwelling ervaren, hebben sommige een veel meer ernstige symptomen. Volgens «««AmericanPregnancy.org, kunt zeer ernstige zwelling--vooral als het strekt zich uit in je gezicht--aangeven toxemia, of hoge bloeddruk aan uw zwangerschap gerelateerde. Uw arts zal helpen controleren uw bloeddruk tijdens de zwangerschap om ervoor te zorgen dat u niet steeds toxemic, maar als u merkt dat ernstige zwelling, meld dit dan aan uw arts meteen.


gerelateerde artikelen