Hoe te verminderen van buikvet met behulp van een elliptische

July 8

Hoe te verminderen van buikvet met behulp van een elliptische

Buikvet is koppig, dus uw elliptische workouts agressief moet. Terwijl u kan niet het vet rond je darmen target, kunnen conditietrainingen van uiteenlopende duur en intensiteit bouwen aan uw lichaam in een vetverbrandende, calorie-verbrandend machine. Workouts blijvend 40 minuten of meer zijn optimaal voor het gebruik van opgeslagen lichaamsvet als de primaire bron van calorieën. Korte en zeer intensieve cardio activiteiten verbranden meer calorieën, vergeleken met lange trainingen, zelfs als de calorieën verbrand voornamelijk uit koolhydraten zijn. Slim trainen op de elliptische trainer te maximaliseren uw kostbare tijd en je buikvet te verminderen.

Ga lang en stabiel

Stap 1

Start uw lange duur-training op een gematigd intensiteitsniveau--over een niveau 5. Pedaal gedurende 1 minuut.

Stap 2

Verhoog het weerstandsniveau door een elke minuut voor een totaal van 10 minuten.

Stap 3

De weerstand terug naar niveau 5 lagere en herhaal vervolgens deze geleidelijk uitdagende routine voor vijf meer rondes van 10 minuten, voor een totaal van 60 minuten.

Stap 4

Houd het mobiele of stationaire stuur, welke is de meest comfortabele, voor deze lange training. Verbranden meer calorieën door actief duwen en trekken op de mobiele bars.

Het korte en zoete maken

Stap 1

Set de weerstand niveau ergens tussen eenvoudig en uitdagend, over een niveau 5. Druk op de toets speed op de console, zodat u de snelheid in rotaties per minuut lezen kunt. Maak een mentale notitie van deze snelheid, want het is de minimale snelheid die u tijdens de moeilijker intervallen behouden moet.

Stap 2

Pedaal gedurende 90 seconden op deze matige weerstand.

Stap 3

Verhoog het weerstandsniveau naar een redelijk hard niveau, over een niveau 10. Pedaal voor 30 seconden. Kijk naar uw snelheid en zorg ervoor dat u zo snel, of sneller, dan uw gemakkelijk tempo pedaal. Contract uw abdominals en pomp je armen alsof u uitvoert.

Stap 4

Gericht op het aangaan van uw buikspieren aan te spannen om je heupen naar voren en je lichaam in evenwicht te houden, en om de Toon van uw schuine spieren. Houd het stuur alleen als u ze uw evenwicht nodig.

Stap 5

Langzaam omlaag en verminder de weerstand terug naar een niveau 5. Herhaal dit interval routine voor een totaal van 20 minuten.

Ontmoet In het midden

Stap 1

De elliptische trainer weerstandsniveau ingesteld op een matige intensiteit, over een niveau 7. Gebruik een gematigde snelheid en pedaal voor twee minuten.

Stap 2

Uw snelheid verhogen tot een snel tempo en pedaal voor één minuut met behulp van uw armen te duwen en te trekken aan het stuur als je pedaal.

Stap 3

Blijven om te schakelen tussen twee minuten gematigde trappen en 1 minuut van het snelle trappen voor een totaal van 40 minuten.

Waarschuwingen

  • Duwen en trekken aan het stuur op een zeer gecontroleerde manier, vermindering van uw risico van overbelasting van de spieren van uw bovenlichaam.

Tips

  • Voor uw elliptische trainingen, warming-up op de machine op een lage tot matige intensiteit gedurende vijf minuten en vervolgens snel het uitrekken van al uw belangrijke spieren. 500 tot 1000 calorieën per dag van uw voedselinname te helpen verminderen lichaamsvet, met inbegrip van vet uit rond je buik snijden.

gerelateerde artikelen