Herbal Remedies voor duizeligheid & duizeligheid

September 29

Herbal Remedies voor duizeligheid & duizeligheid

Duizeligheid en duizeligheid zijn symptomen van vertigo, ook bekend als benigne paroxysmale positie vertigo. Tijdens een aanval van vertigo, kan de kamer lijken alsof het spinnen, en misschien voel je bezwete, zwak en misselijk. Het probleem treedt op wanneer uw centrale zenuwstelsel of CNS, signalen van je binnenoor, de ogen en de spieren gemengde krijgt. Er kunnen vele oorzaken van vertigo, met inbegrip van een hoofdletsel, slechte cerebrale circulatie, hoge bloeddruk en menopauze. Afhankelijk van de oorzaak van uw duizeligheid, kunnen kruiden nuttig zijn in het verlichten van duizeligheid en duizeligheid. Raadpleeg een zorgaanbieder voordat kruidenbehandeling.

Kruiden acties

Kruiden voor vertigo kunnen werken op verschillende manieren, afhankelijk van de oorzaak van de aandoening. Nervine kruiden kunnen een normaliserend effect hebben op uw bloeddruk en CNS, terwijl Vasodilatatoren en stimulerende middelen doorbloeding kunnen verbeteren. Neem contact op met een deskundige arts voor advies over de dosering en de voorbereiding van deze kruiden.

Black Cohosh

Black cohosh, of Cimicifuga racemosa, is een hoge vaste plant met pieken van witte bloemen. Herbalists gebruik de wortelstokken en wortels zenuwziekten, en menstruele en menopausale problemen te behandelen. In zijn 2003 boek, "Medische fytotherapie: de wetenschap en praktijk van kruidengeneeskunde," klinische kruidkundige David Hoffmann, FNIMH, Bischof, merkt op dat, als een ontspannende nervine, black cohosh heeft een krachtig effect op het centraal zenuwstelsel en kan met name handig als uw vertigo is gerelateerd aan de menopauze. Gebruik dit kruid niet tijdens de zwangerschap.

Ginkgo biloba

Ginkgo biloba is Ginkgo biloba, een hoge boom inheems in China. Het is een belangrijk kruid in zowel westerse en traditionele Chinese geneeskunde, of TCM. Kruiden beoefenaars gebruiken de bladeren voor de behandeling van cerebrale insufficiƫntie, duizeligheid, slecht geheugen en concentratie en slapeloosheid. In hun boek 2000 raden "Recept voor Nutritional Healing," Dr. James F. Balch en Phyllis A. Balch, CNC, ginkgo voor vertigo omdat het kan verbeteren van de bloedcirculatie en de zuurstoftoevoer naar de hersenen te verhogen. Ginkgo niet combineren met anticoagulatie geneeskunde.

Gember

Gember Zingiber officinale, is een vaste plant gebruikt in de keuken en kruidengeneeskunde. Het is een traditionele remedie tegen maagklachten, misselijkheid, koorts, hoest en diarree. De wortelstokken zijn rijk aan vluchtige olie, en hebben antibacteriƫle, cholesterol-verlagende hypoglycemic en anti-Ulcus acties. Dr. James F. Balch en Phyllis A. Balch, CNC, raden gember voor het verlichten van duizeligheid en misselijkheid. Kruidkundige David Hoffman merkt ook op dat gember circulatie stimuleert en kan helpen bij het verminderen van hoge bloeddruk, een mogelijke oorzaak van duizeligheid. Grote doses van gember niet combineren met anticoagulatie drugs.


gerelateerde artikelen