Definitie van knoflook teentje

October 1

Definitie van knoflook teentje

Een teentje knoflook is een deel van een grotere knoflook lamp. Zodra u de individuele kruidnagel uit de lamp verbreekt, moet u schil weg het schilferige membraan voor toegang tot het eetbare gedeelte. Knoflookteentjes, die in verscheidene verschillende rassen beschikbaar zijn, zijn makkelijk om te slaan, hebben een lange houdbaarheid en worden beschouwd als super voedsel voor hun geneeskrachtige eigenschappen. Knoflookteentjes hebben een welverdiende reputatie als een prikkelende garnituur, en het zal uw adem--verlaten en u, als u genoeg inslikken--ruiken een beetje sterk, dus wees voorzichtig hoeveel je verbruikt in één zitting.

Soorten knoflookteentjes

Is de Amerikaanse knoflook, de gemeenschappelijke witte huid, schilferige, potente versie onder verschillende soorten knoflookteentjes. In tegenstelling, Mexicaanse en Italiaanse knoflook zijn van mauve-gekleurde en bieden een mildere smaak en geur. De mildste variëteit is olifant knoflook, die eigenlijk een dichter ten opzichte van de prei dan knoflook is. Groene knoflook is een versie van het onder-ripe, milder-proeverij van Amerikaanse knoflook, al is het niet zo gemakkelijk beschikbaar als de andere soorten knoflook; u moet naar een speciaalzaak te vinden van groene knoflook.

Aankoop van knoflookteentjes

Wanneer aankoop verse knoflook, selecteert u een stevige, mollige lamp met droge huid en vermijden bollen die worden gehouden met gekoelde produceren. Als u verwerkte knoflook koopt, het komt in verschillende vormen: hele, bewaarde teentjes; gedehydrateerde vlokken; knoflookpoeder, knoflookzout; knoflook extract; en knoflook SAP. U kunt verwerkte knoflook als invaller smaak voor verse knoflook, maar de smaak is beduidend armer.

Opslaan van knoflookteentjes

Knoflook goed en voor langere tijd opgeslagen. Het houdt best wanneer opgeslagen in donker, droog, kamertemperatuur locaties. Een verse bol knoflook duurt maximaal acht weken, maar zodra u een individuele kruidnagel uit de lamp verbreekt, moet u het in 3 tot 10 dagen.

Voorbereiding van de knoflookteentjes

Knoflookteentjes zijn makkelijk te bereiden en zelfs nog makkelijker om te koken. U kunt snijd verpletteren, hakken, drukt u op of pureer een teentje knoflook, of u kunt het hele. Hele en gesneden knoflookteentjes krijgt u een iets mildere smaak. Breken, hakken, drukken en puréeing knoflookteentjes zal vrijgeven de teentjes actieve agenten, waardoor u een aanzienlijk sterkere geur en smaak, alsook het zodat u kunt profiteren van meer voordelen voor de gezondheid van de knoflook.

Gezondheidsvoordelen van knoflookteentjes

Knoflookteentjes bieden voordelen voor de gezondheid ongeacht hoe ze worden geconsumeerd, maar kunt u de gezondheidsvoordelen van knoflook maximaliseren door hakken teentjes en waardoor ze onverwarmd. Als u hak een teentje knoflook, bouwt een chemische reactie uit het teentje de celwand gebroken. Deze chemische reactie produceert de allyl sulfide verbindingen die helpen verminderen het risico van kanker van de prostaat, dikke darm en maag. Knoflook, wanneer gehakt, ook produceert diallyl sulfiden die verminderen bloed druk en cholesterol. Wetenschappers zijn het eens dat knoflook is sterkste en gezondste wanneer rauw geconsumeerd omdat koken van de kruidnagel geneeskrachtige eigenschappen beschadigen kan. Maar bent u onvermurwbaar over uw knoflook koken, laat het zitten voor 10 tot 15 minuten na het hakken zodat het volledig de sulfide verbindingen daarvan ontwikkelen kan.


gerelateerde artikelen