Slechtzienden activiteiten

July 25

Slechtzienden activiteiten

Slechtzienden activiteiten uitvoeren het gamma helemaal niet, geen wijzigingen kunnen aanbrengen in standaard activiteiten, om kleine wijzigingen. De activiteiten variëren van groep deelname, hulp bij een ziende persoon, die met behulp van solo prestaties. Er zijn activiteiten voor alle niveaus van de leeftijd, interesses en vaardigheden. Verblijf actieve speelt een grote rol in ieders gezondheid.

Bordspellen

Commercieel-en-klare bordspellen kunnen worden aangepast voor visueel gehandicapten. Plaats voelde op specifieke Schaken stukken. Gebruik lijm of textuur te onderscheiden van de speelstukken, volgens de Amerikaanse Stichting voor blinden. Bij het afspelen van dammen, onderscheiden rode stukken door de textuur te brengen op hen of boren van een gat door de rode stukken. Plaats lijm rond pleinen op verschillende spelborden. Lijm biedt een verhoogde grens die door aanraking kan worden gevoeld. Markeren voor games met behulp van dobbelstenen, de dobbelstenen door het plaatsen van de lijm stippen of braille etiketten op hen. Maak een Tic-Tac-Toe bord uit een peg board en gebruik van haringen om het spel te spelen. Houd score tijdens bordspellen met behulp van peg planken. Als schaken uw spel is, plaats van een stift op de bodem van uw schaakstukken en gebruik van een peg-bord.

Aardewerk

Aardewerk maken is een ideale activiteit voor de personen met gezichtsstoornissen, volgens de Amerikaanse Stichting voor blinden. Aardewerk maken is een tactische activiteit waar je gevoel van Aanraking speelt een belangrijke rol. Gebruik verschillende kleien met verschillende texturen. Experimenteer met verschillende vormen en vormen. Als je nieuw bij aardewerk maken bent, controleert u of klassen worden aangeboden op uw lokaal gebied.

Needlecraft

Needlecraft activiteiten kunnen leuke hobby's aan deelnemen. Haken en breien vereisen geen speciale wijzigingen helemaal te nemen uw visuele handicap, volgens de Amerikaanse Stichting voor blinden. Het aanbrengen van wijzigingen voor de uitoefening van de activiteiten van andere needlecraft, zijn zoals borduurwerk, puntje of naaien, noodzakelijk echter. Standaard naald maten vervangen door grotere en middelgrote naalden. Speciale needling apparaten gebruiken. Plaats donker patroon lijnen op uw patronen met een zwarte markeerstift. Aanschaffen en gebruiken van uitgebreide patronen. Met behulp van een vergrootglas stand zal u ook helpen. Met behulp van naald bewakers terwijl een naaimachine die uw nauwkeurigheid en het veiligheidsniveau helpen zal.

Aërobe oefening

Aërobe oefening biedt een scala aan activiteiten om uit te kiezen. Aërobe oefening verhoogt uw hartslag en verbetert je cardiovasculaire werking, volgens de Worchester Polytechnic Institute. Lage impact aerobics omvatten stevig wandelen, marcheren in plaats en vooruit te schoppen. Als u uw sterkte te verhogen, gaan doen hoge impact aerobics. Het gaat hierbij om jumping jacks, zijwaarts springen en springtouw.


gerelateerde artikelen