De beste Wax ontharingsmiddelen voor het gezicht

September 14

De beste Wax ontharingsmiddelen voor het gezicht

Sommige soorten gezichts wax ontharingsmiddelen verwijderen haren meer eenvoudig, comfortabel en effectief dan anderen. Bepaalde ingrediënten ook steun bij het gemak en comfort van gebruik. Gezichts huid is gevoelig. Een gezichtshaar wax remover die langdurige, pijnloos en minst irriterend voor de huid is een goede keuze voor ieder huidtype.

Langdurige

Gezicht wax strips zijn effectief in het verwijderen van haren voor maximaal vier weken. Ze zijn doorgaans dunne lagen van wax op kunststof strips die het beste werken bij verhitting kort tussen de handen. Sommige gezicht wassen komen in een aparte container en worden toegepast op het gezicht met een spatel. Gebruik papier of doek strips om te verwijderen van haar begeleidende. Wanneer het gebruik van strips, Oefen druk uit op het effectief verwijderen van haren uit de wortel voor langere blijvende resultaten.

Meest pijnloze

Waterbasis wassen zijn de meest pijnloze en best voor de gevoelige huid. Zetmeel en suiker werken om het verwijderen van haren, comfortabel en zonder roodheid of irritatie te veroorzaken. Harde wax die haar zonder de noodzaak verwijdert om het gebruik van strips ook zachtjes verwijdert haar. De wax is dik en zouden moeten worden verhit voordat het wordt toegepast. Laat het afkoelen voordat u verwijdert. Het wordt vast en doet niet vasthouden aan de huid. Het kan echter moeilijk te verwijderen precies haar met dit soort wax.

Beste voor de huid

Ingrediënten zoals amandelolie en glycerine hydrateren de huid. Sommige wassen bevatten Aloë vera gel en vitamine E, die beide huid te kalmeren. Aloë vera gel direct op de huid toe te passen is even effectief. Gebruik een mild antiseptisch middel, zoals toverhazelaar of menthol, op uw huid na het waxen. Dit zal bijdragen tot het verminderen van irritatie van de huid. Zorg dat u niet aan te raken van de huid veel na het waxen of het toepassen van deze rustgevende behandelingen. Huid is gevoelig na het waxen, en teveel contact kan irritatie veroorzaken.

Meest effectieve

Alle natuurlijke wax en bijenwas zijn het meest effectief in het verwijderen van zowel gemakkelijk te verwijderen en koppig, grof donkere haren. Deze soorten wassen zijn zacht op de huid en haren verwijderen voor maximaal acht weken. Kijk voor producten die bevatten of een uittreksel uit de plant kamille, azuleen, voorzien van olie. Het remt de groei van de haren en verzacht en kalmeert de huid. Azuleen olie is niet-irriterend en aanbevolen voor alle huidtypes, met name gevoelige huid.


gerelateerde artikelen