Wat zijn de voordelen van verschillende soorten beha-bandjes?

November 1

Wat zijn de voordelen van verschillende soorten beha-bandjes?

Deze dagen, zijn er zoveel verschillende BH's dat het moeilijk te weten welke soort te halen kan zijn. Verschillende beha-bandjes hebben verschillende functies. Sommige werken beter met bepaalde stukken van kleding en sommige werken beter voor bepaalde lichaamstypes. Als u niet zeker weet de voordelen van verschillende soorten beha-bandjes, niet fret niet. Als je eenmaal een paar basisregels leert, zullen kiezen van de beste bras voor u een makkie.

BH Balconet-BH

BH Balconet-BH's, in tegenstelling tot anderen, hebben bandjes die verder uit op de beha zitten. Ook de neiging om een beetje meer onthullen dan een klassieke demi-beha en zijn ideaal voor lagere-cut tops, als je echt wilt om te pronken met uw bochten. Aangezien deze BH's niet een heleboel ondersteuning bevatten, zijn ze meer geschikt voor dames kleinere borsten zullen.

Sport beha 's

Sport BH's zijn voorzien van zeer dikke bandjes die maximale steun verlenen. Er is niets erger dan het uitoefenen zonder steun van de borst. Sport beha's zijn niet enkel meer comfortabele, dat ze ondersteunen ook de ligamenten die ondersteuning van borstweefsel. Zonder de toegevoegde ondersteuning biedt een sport-BH, herhaalde hoge impact oefening kan leiden tot permanente schade aan dit gevoelige weefsel. Zorg ervoor dat te glijden op een sport-BH, voordat je de sportschool voor comfort, ondersteuning en algehele welzijn.

Leather

Er is niets erger dan het dragen van een schattig Leather top en zichtbaar beha-bandjes. Leather brasform een soort van "X" vorm aan de achterkant, die u kunt dragen Leather tops en jurken zonder het tonen van uw beha bandjes. Meestal deze BH's betrekken een front sluiting en zijn idee voor het toestaan van u om te worden ondersteund en stijlvol tegelijk.

Halter BH

Halter BH's bieden soortgelijke steun als racerbacks, maar specifiek zijn bedoeld om te worden gedragen met halster stijlen. De band gaat rond je nek, en biedt goede ondersteuning zonder te ruïneren je outfit door uw beha bloot te leggen. Als u niet besteden dollar op een Leather en een halter BH wilt, probeer een converteerbare beha met verwisselbare bandjes die aan beide stijlen kunnen worden gemanipuleerd.

Strapless

Strapless is soms de beste manier om te gaan. Als je het dragen van een strapless top of jurk, is dragen geen beha-bandjes echt uw enige optie als u kijken wilt chique en goed elkaar. Als je niet zo veel steun nodig, kunnen strapless beha gedragen worden met halster en Leather tops en jurken, afhankelijk van uw voorkeur. Aangezien de belangrijkste steun voor een strapless beha afkomstig is van de band rond de ribbenkast, zorg ervoor dat uw strapless beha te passen zonder speling is vastgemaakt.


gerelateerde artikelen