Hoe onderhoud gepermanent haar bij de uitoefening van

September 14

Hoe onderhoud gepermanent haar bij de uitoefening van

Het raken van de sportschool, joggen of het verhogen van uw hartslag voor een training video zijn allemaal gunstig voor uw lichaamsbouw en gezondheid; maar alles wat zweet en verkeer kunnen aanrichten havoc op uw gepermanent haar. Een paar minuten je gepermanent haar prepping voordat een training zal het verschil in hoe maken het behartigt.

Stap 1

Het werk van een dubbeltje en middelgrote hoeveelheid haar serum of olijfolie in de uiteinden van je haar. Dit is vooral belangrijk als uw haar kort, is zoals het uitdrogen zal als het wordt doorweekt van het zweet. De olie beschermt uw kwetsbare eindigt, terwijl het verstrekken van hen met een extra boost van vocht.

Stap 2

Bind je haar in een hoge paardenstaart, als het lang genoeg. Anders, houd het terug geduwd van uw gezicht met een dikke doek hoofdband. Plaats van de hoofdband, zodat het licht je voorhoofd bedekt; Hierdoor kunnen de hoofdband-- en niet je haar--om te genieten van het zweet.

Stap 3

Wikkel je lange haar losjes met een katoenen sjaal. De sjaal helpt je gepermanent haar op plaats bewaren, terwijl de lichtere katoenweefsel staat u toe om koel te houden en van zweet sijpelt. Gebruik bobby pinnen de sjaal katoen in plaats te houden, indien nodig.

Stap 4

Verwijder de hoofdband en katoenen sjaal voor het wassen van je haar. Zelfs als je haar slechts minimaal vochtige met zweet is, wordt het zout in uw zweet is zeer drogen en kan beschadigen je chemisch behandeld haar. Wassen je haar met een shampoo samengesteld voor gebruik op chemisch behandeld haar. Spoel de shampoo en Bedek je haar met een hydraterende conditioner, zich te concentreren op de uiteinden. Laat het product gedurende twee minuten voordat het weg te spoelen met lauw water.

Stap 5

Droog uw haar met een handdoek en verwijder alle knikken met een kam met brede tanden.

Tips

  • Als werken in een zwembad, draag een GLB zwemmen om te voorkomen beschadiging van je gepermanent haar.

Wat die u nodig hebt

  • Haar serum of olijfolie
  • Doek met hoofdband
  • Katoenen sjaal
  • Bobby pinnen
  • Shampoo en conditioner voor gepermanent haar
  • Handdoek
  • Kam met brede tanden

gerelateerde artikelen