Kwijlen en onduidelijke spraak bij kinderen

August 9

Kwijlen en onduidelijke spraak bij kinderen

Als uw kind elk soort kwijlen of onduidelijke spraak ervaart is, zou het een indicatie dat hij aan een onderliggende medische aandoening of ziekte lijdt. Omdat kinderen zijn mentaal en fysiek nog in ontwikkeling, is het belangrijk om te achterhalen van de oorzaak om te voorkomen dat groeiende bijzondere waardevermindering. Er zijn verschillende voorwaarden die aan deze symptomen bijdragen kunnen. Het probleem kan liggen bij een neurologische defect en zal waarschijnlijk vereisen gespecialiseerde zorg en behandeling.

Beroerte

Een beroerte zich voordoet wanneer een verstopping van de bloedstroom naar de hersenen. Er zijn verschillende oorzaken van een beroerte met inbegrip van hoge bloeddruk, obesitas en hoge bloed cholesterolniveaus. In kinderen, bepaalde aangeboren afwijkingen, trauma, kunnen sikkelcelziekte en ernstige infecties ook leiden tot een beroerte. De nationale vereniging van de beroerte meldt dat de incidentie van lijnen die bij kinderen jonger dan 15 jaar optreden 6 in elke 100.000. Terwijl beroerte risico minimal bij kinderen is, is het zeer ernstig. Twee van de belangrijkste symptomen van een beroerte zijn onduidelijke spraak en kwijlen op de mond. Hoe eerder krijgt een kind de symptomen van een beroerte heeft medische zorg, hoe groter de mogelijkheid om te overleven met minimale effecten.

Cerebrale parese

Cerebrale parese is een soort Cerebrovasculaire aandoening die leiden problemen met spraak onder een matrix van andere symptomen tot kan. Cerebrale parese is van invloed op de hersenen en kan vele oorzaken zoals verwondingen vanaf de geboorte, met inbegrip van aangeboren afwijkingen hebben. Cerebrale parese is van invloed op de hersenen en het ruggenmerg. Tekenen zijn verminderde spierspanning, slechte reflexen, problemen met evenwicht, verminderde fijne en grove motorische functie samen met oromotor dysfunctie. Oromotor dysfunctie vloeit voort uit de moeilijkheid met behulp van uw lippen, de tong en de kaak, wat resulteert in problemen met slikken, kwijlen, kauwen en spreken.

Myasthenia Gravis

Een ander type van ziekte die leiden kwijlen en onduidelijke spraak bij kinderen tot kan is Myasthenia Gravis. Een chronische auto-immune neuromusculaire ziekte, Myasthenia Gravis beïnvloedt de vrijwillige skelet in het lichaam spieren, verklaart de National Institute of Neurological Disorders en beroerte. Met deze aandoening, hoe meer uw kind fysiek actief is, de meer spieren verzwakken. Onduidelijke spraak, moeite met slikken, gebrek aan beweging oogleden, unstable gait en wazig zien zijn ook aanwezig.

Dysartrie

Een toestand waarin een kind specifieke problemen met de spieren die steun heeft spreken wordt aangeduid als dysartrie, volgens Pub Med Health. Dysartrie is veroorzaakt door een onderliggende aandoening van de spieren, de hersenen of de zenuwen. Als uw kind moeite met zijn toespraak of stottert met kwijlen heden heeft, kan haar kinderarts of medisch specialist diagnosticeren haar met dysartrie. Zwakte in de spieren, evenals de verlamde spieren maakt het moeilijk om te bepalen van de mond, de tong, het strottenhoofd en de stembanden.


gerelateerde artikelen