Wat zijn de ingrediënten in Tussionex?

June 22

Wat zijn de ingrediënten in Tussionex?

Tussionex is beschikbaar door de FDA (Food and Drug Administration) goedgekeurd voor verkoop op recept alleen in de Verenigde Staten. Het wordt geproduceerd door UCB Manufacturing en wordt gebruikt voor de bovenste respiratoire symptomen, vooral bij het beheersen van hoest. Tussionex is voor volwassenen en kinderen boven de leeftijd van zes. Tussionex bevat narcotische ingrediënten die verslavend worden kunnen als niet genomen precies zoals voorgeschreven. Neem deze medicatie niet tenzij het wordt gegeven onder de zorg en de instructies van de arts.

Hydrocodone Polistirex

Een koffielepeltje Tussionex bevat een dosis van hydrocone polistirex, dat is het equivalent van een dosis van 10 mg van hydrocone Bitartrat. Hydrocone is een verdovende middelen die op het centrale zenuwstelsel werkt. Het is een pijnstiller die de luchtwegen, vooral het midden van de hoest kan onderdrukken. De chemische samenstelling van hydrocondone polistirex is Sulfonated styreen-divinylbenzeen copolymeer complex met 4,5α-epoxy-3-methoxy-17-methylmorphinan-6-one.

Chlorpheniramine Polistirex

Binnen een 5 ml is dosis van Tussionex chlorpheniramine polistirex gelijk is aan 8 mg chlorpheniramine maleaat.

Chlorpheniramine fungeert als een antihistaminicum, of H1 receptor antagonist. Het werkt door het voorkomen van het vrijkomen van histamine uit de dilating haarvaten. Het stopt ook histamine codelussen zwelling binnen de respiratoire mucosa. De chemische samenstelling van chlorpheniramine polistirex is gesulfoneerde styreen-divinylbenzeen copolymeer complex met 2-[p-chloro-α-[2-(dimethylamino)ethyl]-benzyl]pyridine.

Niet-actieve ingrediënten

Tussionex bevat ook niet-actieve ingrediënten die aan de smaak, de kleur en de binding van de hydrocodone polistirex en chlorepheniramine polistirex toevoegen, maar niet veranderen hoe ze werken. Deze niet-actieve ingrediënten zijn: smaak, sacharose,

hoge fructose corn stroop, gezuiverd water, D & C gele No. 10, FD & C gele No. 6, xanthaangom. pregelatinized zetmeel, ascorbinezuur, ethylcellulose, methylparaben, polyethyleenglycol 3350, polysorbaat 80, propyleen glycol, plantaardige olie en propylparaben.


gerelateerde artikelen